Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Primal nám nám představí spojení dvou rozdílných světů a vznik jednoho nepravděpodobného přátelství. Lidé jsou na počátku své evoluce. Dinosauři se blíží konci své existence. A přesto mezi člověkem a dinosaurem vznikne přátelství svázané tragédií. Jen spolu totiž mohou přežít v tomto násilném rodícím se světě. (topr harley)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

A Cold Death (2019) (S01E03) 

Dnešné deti, respektíve mladý dospelý majú iečo čo sme mi nemali a namiesto toho sledujú trápnu agitku od Netflixu ako Sex education...kam tento svet speje... ()

Rage of the Ape-Men (2019) (S01E05) 

Úvodných o niečo slabších 10 minút predsa len ubralo na celkovom dojme, aj keď práve kontrast medzi dinom a motýľmi a arénou paviánov bol hlavnou pointou tejto opäť výbornej epizódy. ()

Scent of Prey (2020) (S01E06) 

Menej akcie, veľa emócií a tá tiesnivá atmosféra keď na oblohe krúžili supy či nočné oči hyeny vynahradili to čo zdobilo predošlé epizódy a to akciou nadupaný príbeh. ()

Plague of Madness (2020) (S01E07) 

Pre mňa najslabšia epizóda, pôvodne som nadelil iba 3* ale potom som si spomenul na nechápavé pohľady dinov nad správaním ich druha zo stáda a na rozdupané vajíčka a dal veľmi slabú štvrtú hviezdičku. ()

Reklama

Reklama