Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Júlia je zámožná, čerstvo rozvedená žena, matka troch detí. Svoje šesťdesiate narodeniny trávi sama v Londýne, po tom, ako jej deti dali košom. V múzeu stretne mladého muža Benjamina, s ktorým si neobvykle rozumie. Po prvom stretnutí prídu ďalšie a vzťah Júlie a Benjamina sa začne postupne prehlbovať. Keď ho Júlia zoznámi so svojimi tromi deťmi, tie ho okamžite začnú podozrievať, že je to zlatokop a že jeho úmysly nie sú úprimné. Júlia sa celý život obetovala pre svoje deti a rodinu. Ich potreby vždy uprednostňovala pred svojimi  vlastnými. Avšak po tom, ako sa jej deti osamostatnili a po rozvode so svojím manželom, sa s Benjaminom cíti byť konečne šťastná. Júliine deti sú znepokojené a snažia sa pátrať po Benjaminovej minulosti, o ktorej všetci vedia len veľmi málo. Nájde Júlia vo vzťahu šťastie ktoré hľadá? Je záhadný Benjamin človek s úprimnými zámermi? Čo sa skutočne skrýva za jeho láskou k Júlii? (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (7)

Zlatokop (2019) 

Zo sľubne sa vyvíjajúceho thrilleru a rodinnej drámy sa nakoniec v poslednej časti vyvinula trápna melodráma s uplakaným ženíchom. Ako fakt koniec ako z telenovely. Trapas. Človek čakal oveľa viac, niečo detektívnejšie a nie vzťahové slzy. Každopádne Julia Ormond ma prekvapila. Nevidel som ju pár rokov a ona nám váhou dobieha už slovenského hladného hygienika Jančiho Mikasa. ()

Jej chlapec (2019) (E01) 

V Británii skončí hocikto na hocičo a možno niekto zatúži po starej pavučine. Ale až takej bez okvetia? ()

Jej dcéra (2019) (E02) 

Musí sa tu samozrejme do hĺbky riešiť ženská deviácia, ale páni spokojní nebudú, dokonca ich to odradí od pozerania femininálnych termo filmov pre dospelých, pretože prezentované spojenie vysušeného skeletu a dcéry, ktorej lebka sa formovala tehlospádom, to nie je dvakrát ani trikrát šteklivé. ()

Jej rivalka (2019) (E03) 

Poučenie? Nikdy nechoďte s černoškou na biele víno. Všetko sa poserie. ()

Jej manžel (2019) (E04) 

Súboj ťažkých váh. Ktorý získa ženu svojho srdca ako prvý? Ten tú jeho starú, alebo ten tú svoju škaredú? ()

Jej dieťa (2019) (E05) 

Spolok uplakaných chlapov, niektorých v štýle Matovič dva dni bez tabletky, posúva dej presne tam, kde sme nechceli. Namiesto šoku, thrilleru či mega prekvapujúceho rozuzlenia z toho bude len melodráma. Ale aspoň politicky korektná a hlavne v pároch aj správne rasovo zmiešaná. ()

Jej láska (2019) (E06) 

Tak si to nakoniec chudáčik vyplakal. Jedno z najtrápnejších finále seriálov, ktorý malý perfektný nábeh. ()

Reklama

Reklama