Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paloma je odhodlaná žena, ktorá neprestáva snívať. Pracuje ako krajčírka a sama vychováva tri deti. Žije vo štvrti Bonsucesso na okraji Rio de Janeira. Veľmi rada navštevuje hodiny samby v škole Unidos de Bom Sucesso. Napriek ťažkému životu neopustila svoju veľkú vášeň, ktorou sú knihy. Láska k čítaniu ju prinútila dať svojim deťom mená slávnych literárnych osobností. Najstaršia, Alice, je hanblivá. Okrem toho sa dobre učí a jej snom je dostať sa na vysokú školu. Je dcérou Palominej veľkej lásky Ramona, ktorý sa pred vyše pätnástimi rokmi presťahoval do USA, aby sa stal profesionálnym basketbalistom. Gabriela a Peter sú deti z iného vzťahu Paloma. Gabriela miluje basketbal a v budúcnosti by sa tomuto športu chcela venovať aj sama, ako jej idol Ramon. Na druhej strane, Peter sa chce stať influencerom a preto trávi viac času nahrávaním videí ako učením.

Alberto vlastní vydavateľstvo Prado Monteiro, ktoré je momentálne na pokraji bankrotu. Alberto je otcom Nany a Marcosa. Je to bohatý a mocný muž, ktorý trpí smrteľnou chorobou. Nikdy nedokázal oceniť hodnotu vlastnej rodiny. Nana je perfekcionistka, čo sa v práci hodí, pretože riadi vydavateľstvo. Jej manžel je Diogo. Na druhej strane Marcos berie život bezstarostne. Všetko zanechá a rozhodne sa otvoriť si bar v Búzios.

Palomin život sa obráti naruby, keď dostane výsledky testov a dozvie sa, že jej zostáva šesť mesiacov života. Uvedomenie si plynúceho času prinúti Palomu začať žiť život naplno, ako keby zajtrajšok neexistoval. Rozhodne sa teda pretrhnúť mladosť láskou, poháda sa s klientom, zničí výkladnú skriňu, kde pracuje, opije sa a tancuje vo vlaku a nakoniec strávi noc s cudzincom, z ktorého sa vykľuje Marcos.

Keď Paloma zistí, že jej výsledky testov boli zamenené, rozhodne sa nájsť muža, ktorého test dostala omylom. Paloma a Alberto sa stanú priateľmi. Pomáha mu znovuobjaviť život a on ju zavedie do svojho sveta. (viper65)

(viac)

Galéria (50)

Reklama

Reklama