Reklama

Reklama

Vieš udržať tajomstvo?

  • Česko Dokážeš udržet tajemství? (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý má hlboko vo svojom vnútri zamknuté tajomstvá, ktoré neprezradí ani tej najlepšej kamarátke. Emma, hrdinka romantickej komédie Vieš udržať tajomstvo?, však v návale paniky z turbulencií a pod vplyvom alkoholu vyklopí všetky svoje tajnosti a intímne pocity neznámemu mužovi na vedľajšom sedadle v lietadle. Keby sa už nikdy nestretli, nič by sa nestalo. Z cudzinca sa však vykľuje očakávaný Jack Harper, nový najvyšší šéf v práci. Máločo môže byť strašnejšie než ich druhé stretnutie… a než pobyt v jednej kancelárii a v jednom meste. Prečo mu len, preboha, hovorila o svojom bode G? A že by chcela skúsiť, aké je to mať penis? A že káva v práci je úplne príšerná?! Na pomoc musí prísť najlepšia kamarátka a šialená spolubývajúca. Všetky spolu potom spadnú do víru trapasov, náhod a komických situácií, z ktorých však môže vzísť prekvapivé pozvanie na rande a láska. Láska, do ktorej zasiahnu ďalšie tajomstvá. Tie má totiž úplne každý. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (72)

oSiSko 

všetky recenzie používateľa

Sú filmy od ktorých čakáš Oscarovú kvalitu a potom sú filmy presne takéto, od ktorých čakáš pekný večer s úsmevom na tvári. Film chce ukázať niečo s čím sa úplne stotožňujem. Ľudia sa často boja ukázať akí v skutočnosti sú a hrajú sa na niekoho, kým nie sú, len aby sa ostatným zapáčili. Potom sa však nezapáčia oni, ale tá druhá identita, falošná. Úprimnosť je najviac. Za mňa veľmi fajn :) ()

bubun 

všetky recenzie používateľa

Nuda. Z toho nápadu s letadlem mohli vytřískat mnohem víc. Museli by to ale celé trochu jinak pojmout.... Obecně, hrdinka navíc není příliš sympatická a ten hlavní týpek je takovej jakože hezoun, a ještě k tomu milej - až moc. Vlastně tam není nikdo sympatickej (možná trochu ta transka Afroameričanka) a lidi ve firmě jsou na zabití. Vtipy nefunkční. Konec byl tak trapnej, že jsem si posledních deset minut musela dávkovat natřikrát. Nedoporučuju. ()

Reklama

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že v prvej polovici ma to prekvapilo bavilo. Malo to šmrnc, zaujímavý nápad, dokonca aj vtipné situácie, na ktorých sa dalo zasmiať. Lenže v druhej polovici to začala byť nuda a stokrát otrepaný a prevarený príbeh, odíde humor, rieši sa zamilovaná linka a samozrejme nejaký problém, ktorý tam museli tvorcovia dať. ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

blazma 

všetky recenzie používateľa

Sice se toto zařadí do tuctových romantických komedií, ale i přesto si to zaslouží mojí pozornost. Už jen díky hereckému duu, Alexandra Daddario má snad ty nejhezčí oči jaké jsem kdy na obrazovkách viděl. No a Tyler Hoechlin sakra, být na kluky tak nevim nevim. Každopádně, tohle není o hercech. Film je chytlavý, nemusí to být samý žert a vtípek. Navíc koho někdy nenapadlo někdy prostě ze sebe všechno nechat vyjít ven, navíc když to sdílíte s člověkem, kterého nejspíš už nikdy nepotkáte. Já to párkrát udělal a člověk si aspoň trochu uleví. Bohužel když se z toho neznámého stane Váš šéf, může z toho začít zajímavý blázinec. Moc se mi líbilo jak všechny ty tajnosti byli zpětně ukázány a že jsi z toho ten chlapík nedělal vědu a spíš naopak se nebál rejpnout, ale v takovém tom dobrém slova smyslu, že to moc nepřeháněl. Fakt povedená, průměrná, možná lehce nadprůměrná komedie. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)

Reklama

Reklama