Reklama

Reklama

Poslední děti na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Kids on Earth
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(21)

Obsahy(1)

Třináctiletý sirotek se jen tak něčeho nezalekne. Když na jeho město zaútočí zombie a příšery, spojí síly se svými kamarády a společně se pokusí chaos přečkat. (Netflix)

Recenzie používateľa David.Darco k tomuto seriálu (15)

1. kniha (2019) (S01) 

Viac v komentári k epizóde... ()

Poslední děti na Zemi (2019) (S01E01) 

Nedávno som na tento animák narazil úplnou náhodou. Bol som celkom zvedavý. Nepozeral som si trailer, ani nič. Len ma zaujala jednoduchá, ale príťažlivá animácia. Je zaujímavé, že to je koncept, ktorému podľa mňa nevadí to ubercool až herné spracovanie a tlačenie na pílu. The Last Kids on Earth sa chce veľmi páčiť. Chce byť vtipný, štýlový. Ono aj svojím spôsobom je. Verím tomu, že keby mám cca 13-16 rokov tak by sa mi to aj dosť páčilo. Niektoré hlášky fungujú aj u dospelého diváka, ale je ich dosť málo. Doslovné to je až hrúza... Ale to bude zrejme tou cieľovkou. Aj tak však nepopieram... Je to celkom fajn oddychovka. Tá stratégia prvej dlhej epizódy, ktorá by mala vtiahnuť diváka a keby sa to náhodou úplne nepodarilo tak ďalšie epizódy majú po 20 minút. Na čo sa chytíte asi skôr ako na 40-50 minútové časti. Možno sa zo zvedavosti pozriem ďalej aj ja. Keď sa naskytne 20 minútové okno... Uvidíme. ()

2. kniha (2020) (S02) 

Book 2 je sem tam nemastná neslaná, sem tam vyložene otravná... No a sem tam, ale vážne iba sem tam celkom vtipná a nápaditá. Stále si však myslím, že keby som to zobral hrubými nožnicami, dokázal by som z toho spraviť celkom fajn jazdu pre svoje (budúce) decká. Aj keď vlastne... Last Kids On Earth zapadlo popolom ešte skôr, ako sa vôbec dotočilo. Minimálne v týchto končinách. 2,5* ()

Výprava do nákupáku (2020) (S02E01) 

Moje obavy sa napĺňajú. Tá doslovnosť ma vyložene uráža, keďže si myslím, že je úplne zbytočná aj pre cieľovku. Tak trišvrte dielu je čistá vata a v podstate to, čo sme videli už v prvej epizóde, len znova a o dosť menej cool. Zachraňuje to koniec, kde sa konečne začne diať čosi zaujímavé. Opäť ma dokázali chytiť a zrejme si pozriem aj ďalší diel. Ak to ale bude takto pokračovať tak ma asi porazí... 2,5* ()

Zabiják Jack (2020) (S02E02) 

Konečne mám pocit, že sa niekam hýbeme. Vatu vystriedal vo väčšine buď zaujímavý dej alebo vtipné dialógy. Mám pocit, že sa oproti prvej knihe hrá o dosť menej na coolovosť. Stále je to však infantilné ako ďas. Doslovnosť sa tiež zniesla na úroveň znesiteľnosti. V závere cliffhanger, ale celkom funkčný... Reálne tak 3,5*, ale priklonim sa tento krát vyššie. Predsa len keby som bol cieľovka, tejto časti by som dal zrejme čisté 4. Tak pre tento krát... ()

Mistr bestiáře (2020) (S02E03) 

Jeden dobrý krok vpred, dva špatné vzad... The Last Kids on Earth sú seriálom s kontinuálnym dejom, ako napríklad stranger things (príde mi to ako fajn porovnanie). Tak prečo do kelu tie diely pôsobia ako zo Simpsonovcov ? To vážne zabúdate diel od dielu, aké charakterové črty má postava ? V jednej dokazuje kamarátovi, že sú si všetci rovní a ocitá sa v super cool fighte. V druhej už je to zrazu nepotrebný článok, ktorý sa cíti neužitočný ? .... Jde to do kopru. ()

Přehlídka zombíků (2020) (S02E04) 

Ak si niekto myslel, že urevaní teenageri sú vtipní, tak nie. Nie sú vtipní.... ()

Thrullův trénink (2020) (S02E05) 

Akonáhle sú na scéne ukecané monštrá, je to okamžite omnoho lepšie. Thrull je celkom frajer a keby dostal on ja monštrá viac priestoru, seriál by bol trochu vážnejší , zaujímavejší aj vtipnejší aj pre dospelého diváka. S June a tou oranžovou monsterkou som sa celkom fajn zasmial. Po dvoch epizódach sa ale konečne posúvame aj v hlavnej dejovej línii. Aj keď len o trošku. ()

Drž se úkolu! (2020) (S02E06) 

Tak sme zase spomalili, čo sa týka hlavnej linky. TO však dáva v rámci vnútornej dejovej štruktúry epizódy zmysel. Zároveň sledujeme dve rôzne situácie, z ktorých jedná je sem-tam vtipná a druhá je akčná. Epizóda je teda pomerne dobrá. Určite jedna z tých lepších. ()

Mrzutá June (2020) (S02E07) 

Wow takže aj zdanlivo zbytočný diel (rozumej vata - obľúbené slovo) môže byť celkom vtipný a podarený. Ten dejový oblúk izolovaný do jedného priestoru je celkom dobrý nápad. Spoločne s tým samozrejme prichádzajú spomienky a výčitky. Že toto nenapadli niekoho skôr... V rámci seriálu jedna z tých dospelejších a naozaj lepších epizód. ()

Ve sluhových stopách (2020) (S02E08) 

Opäť späť v zabehnutých koľajách. Dočkáme sa veľkého zvratu. Nie je moc šokujúci, ale naopak celkom nelogický. Respektíve ja som s ním mal chvíľu problém. Ale čo už. Pre niekoho možno funguje. Celkom cool setup scény však ničí opäť doslovnosť. Musím povedať do vetra čo idem práve spraviť a potom to spravím, musím povedať čo cítim, ako sa cítim, čo si myslím. Je to hlúpe prirovnávať ale práve pre tieto a podobné maniere mnohé osobnosti filmu povedali, že film s nástupom zvuku umrel. ()

Temnota (2020) (S02E09) 

Ach jaj. Vysvetlí mi niekto, prečo bolo v Book 2 doteraz toľko vaty ? A keď sa konečne niečo deje, deje sa všetko naraz ? ... ()

Rezzoch se probouzí (2020) (S02E10) 

Najradšej by som sem napálil dve hviezdičky... Wait what? ... Otrepaný koniec s cool monštrom, ktorý sa vyrieši príliš skoro ... Wait what? ... Neviem čo som čakal, možno to, že hrdinovia budú dospievať a prechádzať premenami... Wait what? .... Oni sa vždy vrátia k tým istým charakterovým črtám a keď sa už aj niečo mení, je to len konštrukt, ktorý sem tam funguje, ale len chvíľu, aby ste nezívali nudou .... Wait what? .... Možno keby som bol o desať rokov mladší no.... Wait what? ......... K čomu inému to ale mohlo vôbec viesť? .... Wait what? .... Predsa len tam napálim tie dve.... Wait...... W..... ??? ()

Energetická krize (2020) (S03E01) 

Stále je to to isté dookola, akurát mám pocit že je to opäť raz viac infantilné. Pripomína mi to skôr prvú knihu. Každopádne animácia vie stále príjemne prekvapiť. ()

Rádio (2020) (S03E02) 

Stále to isté dookola. Stále slabšie a stále otravnejšie. ()

Reklama

Reklama