Reklama

Reklama

Těhotná holka od cirkusu musí zabíjet, aby nakrmila embryo ve svém těle. Žije v něm totiž nenasytný parazit, který se živí lidskou krví. (Netflix)

Recenzie (49)

petero 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi upírine s parazitom v nadržanom ženskom tele, kam sa dostal ako inak „pomedzi nohy“, nechýba patričná dávka nahoty a krvi. Poloamatérske gore, i keď na kameru peniaze boli, hlavne búračky áut, ktorých je tu požehnane, sú prezentované zrýchlene a outdoor scény so zvedavými okoloidúcimi alebo sediacimi je klasika. Do sveta týmto príspevkom Francúzi neprerazili, nečudo a pokračovanie Lady Blood má zatiaľ katastrofálne odozvy. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Dejová linka je totálne dementná.Herci strnulí a riadne nesympatický.Postavy hlavne tie mužské boli všetko kreténi,debili a Hajzli a žena je ich vrahom.Režisér tým chcel niečo povedať?Asi áno. Scénar primitívny,vobec to nedržalo po kope.Bolo tu veľa nedomyslených situácii a to hovoriace decko v bruchu ma po čase začalo veľmi nasierať .Gore efektnosť tu bola vyšperkovaná a bolo jej tu dosť a jedine tam som spokojný.Nechutnosť,brutalita a skromná logika to sú určite prednosti tohoto nezáživného braku.Tak konečne záverečné titulky,tak sa už môžem isť vyvracať. ()

Reklama

wipschka 

všetky recenzie používateľa

Na film se díky výborně zvládnutému gore (a možná i díky relativně krátké stopáži) fakt dobře kouká, ovšem bohužel pro film je jeho děj jaksi vyprázdněný a obávám se, že i když film obsahuje spoustu scén, které mají našlápnuto ke kultovnosti (nůžky, kyslíková maska/bomba, kdovícoještě), tak že za týden zapomenu, že jsem kdy Baby Blood viděla. I když musím uznat, že rozhovory mezi matkou a jejím milým parazitem byly roztomilé. Mimochodem, herečka sice není klasická "mladá kráska", jak je zde avizováno, ale lidi jako ona se (narozdíl od "mladých krásek") neokoukají. Herce podobného vzezření bych ve filmech uvítala častěji. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Strašlivá nudná kravina se špatnými ošklivými lidmi a herci, žádným příběhem ... trochu psycho a jedinné, na čem si tvůrci vyhráli, tak gore-scény, ale ty byly tak echt brutální a kvalitně udělané, že mi přišlo, že do toho filmu snad ani nepatří ... Jinak strašná kravina, vůbec se mi to nelíbilo, blbost za pár doláčů ... či franků,nebo čeho ... Nebrat ... ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Kontroverzný francúzsky horor z počiatku 90. rokov, vzdialene pripomínajúci Cronenbergov Rabid či Henenlotterov Brain Damage. Hlavná hrdinka je typ "krv a mlieko" a túto rolu pravdepodobne dostala vďaka svojej ochote kedykoľvek zo seba zhodiť šaty a mužskí herci, ktorí tu majú stvárňovať kvázi casanovov vyzerajú ako chovanci psychiatrického ústavu v pokročilom štádiu demencie. Na druhej strane však Baby Blood ponúka bohatú gore nádielku - že by predzvesť francúzskej brutálnej hororovej vlny, ktorá prišla v novom miléniu s menami ako Aja, Bustillo, Maury či Laugier? ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Aby tvorcovia ušetrili peniaze za stavbu kulís, scény odohrávajúce sa v cirkuse natočili v skutočnom cirkuse v meste Nanterre. (Jello Biafra)
  • Přibližně ve 32. minutě je možné na ulici před domem zahlédnout bilboard, který poukazuje na volné pokračování filmu Baby Blood 2 (1994). (Rodriguez)
  • Natáčanie filmu začalo 16. mája 1989 v Paríži a filmovanie trvalo celkom 5 týždňov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené