Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa B!shop k tomuto seriálu (4)

Mr. Bean (1990) 

No podrobnejsi komentare mam u jednotlivejch dilu, ale jako celek je to na jasnejch 5*, protoze prihody pana Beana je totalni masakr s mega dokonalym Atkinsonem a perfektnima vtipama. ()

Starosti s Mr. Beanom (1991) (E05) 

Dalsi porce krutejch scen, kdy nejdriv Bean zaspi, aby se nasledovne naprosto brutalne prevlik v aute, zneskodnil zubare a na zaver si udelal piknik s vosou, coz je asi nejslabsi scenka. ()

Pán Bean cestuje (1991) (E06) 

Tak nejdriv Bean zachranuje omdleleho typka na zastavce, nacez se presune k postovni schrance, pote si zabali svuj malej kufricek a cestuje nejdriv vlakem s otravnym spolucestujicim a na zaver se snazi rozveselit kluka v letadle, coz je dalsi totalni masakr. A existuje kratky 6 minutovy film Bus Stop, coz je imho vystrizena scena, ve ktere ma Bean problemy na zastavce autobusu. ()

Veselé Vianoce, Mr. Bean (1992) (E07) 

Tak tu mame specialni vanocni dil, kde Bean nakoupi, nadeli sam sobe darky a nakonec pozve pritelkyni. Do toho porad hrajou vanocni pisnicky a je tu dost mozna nejzasadnejsi scena ze vsech - krocan. ()

Reklama

Reklama