Reklama

Reklama

Pennyworth

(seriál)
  • USA Pennyworth: The Origin of Batman's Butler
Trailer 2
USA, (2019–2022), 26 h 37 min (Minutáž: 47–72 min)

Tvorcovia:

Bruno Heller

Predloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrajú:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Hainsley Lloyd Bennett, Dorothy Atkinson, Paloma Faith, Jason Flemyng, Ryan Fletcher, Ian Puleston-Davies, Polly Walker (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Pennyworth je americký dramatický televizní seriál z DC Comics univerza, který mapuje minulost Batmanova sluhy a majordoma Alfreda Pennyworthe. Alfred (Jack Bannon) v 60. letech 20. století založí v Londýně bezpečnostní agenturu a začne spolupracovat s Thomasem Waynem (Ben Aldridge). (j00ckie)

Recenzie používateľa Vanchovi k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2019) (S01) 

Mladý Alfred je frajer (SPOILER - pretiahol anglickú kráľovnú, KONIEC SPOILERA). Vizuál celého seriálu sa mi veľmi páčil. Škoda, že osud niektorých postáv je ľahko predvidateľný, nakoľko vieme, že Alfred skončí v Gothame ako opatrovník Bruca Wayna, ale to je iný príbeh a v tomto seriály tomu veľa nenasvedčuje. Síce máme možnosť vidieť Batmanových rodičov v každej časti, ale Marthe je viac sympatický Alfred :) SPOILER v poslednej časti to síce medzi Batmanovcami zaiskrí, ale prišlo mi to dosť neohrabané a neprirodzené KONIEC SPOILERA. Každopádne záver série je parándy a už sa teším na ďalšiu. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Výborná séria. Niekoľko zápletok sa vyriešilo až napokon to, čo sa budovalo menej nápadne na pozadí vybuchne v poslednej časti (a to doslova). Pomaly sa objavujú náznaky toho, prečo sa Alfred dostal na pozícu, v akej ho poznáme z Batmana, aj keď je pred ním ešte dlhá cesta. Teda aspoň dúfam, že ešte nás čaká aspoň niekoľko sérií. ()

Reklama

Reklama