Reklama

Reklama

Recenzie (4)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

To by měli pustit všem imigrantům, aby věděli co je čeká po překročení hranic :-) :-) Každopádně, film je dobrým návodem, jak získat zadarmo pracovní sílu :-) ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Malá skupinka prisťahovalcov začne načierno pracovať v dome bohatého páru. Z tejto dvojice sa však vykľujú riadni psychopati, takže na chudákov migrantov čaká koncentračný tábor, za ktorý by sa ani Adolf nemusel hanbiť. Vlastne sa jedná o klasický exploitation - hovorí sa tam španielsky aj anglicky, ale dialógy rozhodne dôležité nebudú. Nejaký ten teror či pomsta sa tam nájdu, no z hľadiska gore, napätia či akcie ide len o zabudnuteľný šedý priemer. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Beneath Us" sa nakoniec ukázalo zaujímavejšie, než to na prvý pohľad vyzeralo. Začalo to ako nudný film, kde partia imigrantov pôjde pracovať pre mladú ženu na jej záhradnom domčeku, no skončí to skutočne zaujímavo. Až to stojí za to dopozerať do konca, aby ste si to mohli užiť. Pointa filmu podľa mňa až tak zaujímavá nie je. Síce možno v dnešnej dobe stojí za to si vyzdvihnúť aspoň záverečnú hlášku "I just wanna live where I can feel safe". Mám taký pocit, že celá súčasná politika Ameriky, ale aj mnohých našich populistov v ľuďoch akosi umelo vyvoláva presne tú istú myšlienku. Zloduchovia filmu sú podľa mňa skvelí. Minimálne Lynn Collins sa do tej role tak ponorila, až je absolútne dokonalá. Priam jej verím každý moment. Keď je milá, keď je nepríjemná, keď sa baví, keď sa bojí. Pôsobí skutočne autenticky. Naši hrdinovia sú podľa mňa okey. Až na Hectora, ktorý je miestami podľa mňa skutočne otravný. Alejandro je podľa mňa celkom šikovný a v závere ukáže nejaké schopnosti. Čo sa Mema týka... mám pocit, že na konci ho film veľmi zbytočným spôsobom zneužije a pre mňa to nefunguje. Nehovorím, že je to nepochopiteľné, no pre príbeh to dokopy nerobí nič. Skoro ako keby sa rozhodli na jeho postavu úplne vykašlať. Škoda. Atmosféra filmu sa buduje a postupne je čím ďalej tým lepšia. A na čele toho stojí práve Lynn Collins. Myslím si, že tam dáva všetku potrebnú atmosféru aj energiu. Myslím, že budete chcieť, aby sa naši hrdinovia z toho dostali a aby zloduchovia dostali čo si zaslúžia. Na jedno pozretie mi to stačilo, no vrátiť by som sa k filmu nevrátil. Ale osobne som rád, že som film videl. A bol lepší, než som pôvodne čakal. Minimálne keď som mal za sebou prvých 20 minút, začínal som sa nudiť. Niekedy treba dať filmom trošku čas. Hodnotenie: C+ ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Jak skvělý to mohlo být, no ale to je tak bohužel u většiny filmu. Kozatice se svým poskokem si vezmou do parády pár dělníků a zábava může nebo spíš nezačne, nejhorší je že nejde nic vidět a že chyby filmu a příběhu větší fantazie protože nápad dobrý. ()

Reklama

Reklama