Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Američan Sean Vetter (Vin Diesel), špičkový agent protidrogovej jednotky DEA, vykoná spolu so svojím parťákom Demetriom Hicksom (Larenz Tate) a ďalšími kolegami policajnú raziu v mexickej Tijuane s cieľom zatknúť bossa mexického drogového kartelu, Kolumbijca Mema Lucera (Geno Silva). V krvavej prestrelke sa síce mafiánovi podarí uniknúť, ale Sean ho prenasleduje a nakoniec zatkne. Po úspešnej akcii sa vracia domov k milovanej manželke Stacy (Jacqueline Obradors) do domu na pláži. Krátko po tom tam vnikne zabijak, ktorý na pár ležiaci v posteli začne bezhlavo strieľať - Stacy na následky viacnásobných strelných poranení zomiera, Sean sám je ťažko ranený, napriek tomu sa mu však útočníka podarí zabiť. Keď sa po čase vylieči, je rozhodnutý za každú cenu nájsť muža menom Diablo, ktorý v mafiánskom klane prevzal Lucerovo miesto a stojí za vražedným útokom. S Hicksom sa cez odhalenú zásielku drog dostanú k priekupníkovi Monreovi. Od neho sa dozvedia meno muža, ktorý mu drogy dodával... Mateo Santos (Juan Fernández) medzitým organizuje prevoz Lucerovej rodiny do bezpečia. Manželka (Terry Hoyos) i malý synček (Zachary John Gonzales) však zahynú pri explózii auta, v ktorom bola nastražená bomba. Nešťastný Lucero zavolá Seanovi a poradí mu, ako má dostať jeho neľútostného nástupcu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (160)

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Hmm, tohle jsem přetrpěl velice těžko, téma je už dosti ohrané, což by nevadilo, kdyby byl film atraktivně a zábavně natočen, což nebyl. U většiny sekvencí jsem si říkal, že jsem už někde viděl a mnohem lépe natočené. Vin Diesel neumí hrát, jen se tváří drsně, ale v tomto filmu jsem mu to vůbec nežral. Otravoval mě tu více než v předchozích filmech ve kterých jsem ho viděl a nebavily mě scény, když se tupě nechal vyprovokovat, někoho zmlátil a následně se ospravedlnil, že mu zabily jeho ženu(Takových situací je tam mnoho). Jinak, režisér se filmu chopil velice špatně, mnoho nechtěně komických scén, nezajímavé a nezáživné akční scény, předvídatelnost a mnoho klišé. Kdybych film vypnul po 30 minutách, tak bych o nic nepřišel. No, další tupý brak u kterého se nedalo uvolnit, mé hodnocení 1 hvězdička... ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

No takže mně se to líbilo docela hodně , potom co jsem si tady přečetl bych čekal něco horšího.Ten film je ale mezi 3* až 4* ale ja si myslím že blíž má k těm 4*.Vin Diesel hraje solidně.Od F.Garyho Graye je to ale zklamání když si vezmu že tenhle člověk natočil Vyjednavače.No ale i tak jde o dobrý film. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Je to velmi slabé. Myslím že dokonce i Segalovy filmy v porovnání s tímhle filmem nejsou zase tak špatné. Nejsem ani policajt protidrogového oddělení ani drogový dealer, abych poznal ,že ten film působí velmi nereálně. Slabé scény střídají jiné slabé. Ps: Scéna ,ve které umírá hlavnímu hrdinovi jeho žena je jedna z nejhorších v historii filmu. Ten člověk to bere velmi statečně, a posléze se skutečně naštve. ()

maxi6 

všetky recenzie používateľa

Nicotné, prázdné story o drogové mafii. G.Grey zde použil do hlavní role akčního V. Diesela, muže svalů a dech beroucího charisma, který se opravdu pro nic jiného nehodí, nepočítám li jeho spoluúčast na produkci. Nemožné, rádobyvtipné fuck dialogy, nelogicky propletená změť žánrů. Jediné co mi utkvělo z necelých dvou hodin, byl špičkový nástup titulků a nářezová hudba. Pokud bych měl kalkulovat: Vine, jak hluboko si klesl ? ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Spousta záporů, málo kladů je velmi blbá kombinace. Diesela mám rád a hrát drsný týpky umí - první hvězdička, pak už jsem ve filmu našel pouze jeden klad, a to brutálnost, přesně tak brutálnost, ne jenom milionkrát viděné bezúčelné střílení a mlácení. Ale když se tady někdo trefí, tak letí o mozek na zeď! -další dvě hvězdičky. Pak už z filmu nejde nic vyzvednou, chudý scénář a ještě chudší režie :( ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (4)

  • Původně se měl film jmenovat Diablo, avšak to se nelíbilo firmě Blizzard Entertainment, která vytvořila několik dílů úspěšné počítačové hry se stejným názvem. Neprošla ani kosmetická změna názvu na El Diablo. Díky těmto nepříjemnostem byl film nakonec uveden s více jak ročním spožděním pod definitivním originálním názvem A Man Apart. (korbitch22)

Reklama

Reklama