Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Američan Sean Vetter (Vin Diesel), špičkový agent protidrogovej jednotky DEA, vykoná spolu so svojím parťákom Demetriom Hicksom (Larenz Tate) a ďalšími kolegami policajnú raziu v mexickej Tijuane s cieľom zatknúť bossa mexického drogového kartelu, Kolumbijca Mema Lucera (Geno Silva). V krvavej prestrelke sa síce mafiánovi podarí uniknúť, ale Sean ho prenasleduje a nakoniec zatkne. Po úspešnej akcii sa vracia domov k milovanej manželke Stacy (Jacqueline Obradors) do domu na pláži. Krátko po tom tam vnikne zabijak, ktorý na pár ležiaci v posteli začne bezhlavo strieľať - Stacy na následky viacnásobných strelných poranení zomiera, Sean sám je ťažko ranený, napriek tomu sa mu však útočníka podarí zabiť. Keď sa po čase vylieči, je rozhodnutý za každú cenu nájsť muža menom Diablo, ktorý v mafiánskom klane prevzal Lucerovo miesto a stojí za vražedným útokom. S Hicksom sa cez odhalenú zásielku drog dostanú k priekupníkovi Monreovi. Od neho sa dozvedia meno muža, ktorý mu drogy dodával... Mateo Santos (Juan Fernández) medzitým organizuje prevoz Lucerovej rodiny do bezpečia. Manželka (Terry Hoyos) i malý synček (Zachary John Gonzales) však zahynú pri explózii auta, v ktorom bola nastražená bomba. Nešťastný Lucero zavolá Seanovi a poradí mu, ako má dostať jeho neľútostného nástupcu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (160)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Veľmi uťahaný film a kde Diesel dokáže zaujať, ale v podstate nemá čo hrať. F. Gary Gray je dobrý režisér a dokáže vo svojich filmoch ponúknuť zaujímavú atmosféru, ale o tomto filme to neplatí. Síce dokáže hlavnú postavu položiť až na dno, ale zvyšok je obyčajná tuctová kriminálka bez väčšieho nápadu, ktorá nedokáže ani ničím strhnúť. 60% - 3* ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Pro mě veliký překvápko, měl jsem na to klid, čas, papání a chřipku. Tak si to šlehnu v očekávání příchodu slastného spánku u televize, a ono? mě to dokonale probralo, a bez jediného zaváhání se to s přehledem narvalo mezi mou TOP . No doprdele, někdo vyzobal ze všeho možnýho to nej, zamíchal, vymazlil a vzniknul nádherně vybroušenej diamant. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Spousta záporů, málo kladů je velmi blbá kombinace. Diesela mám rád a hrát drsný týpky umí - první hvězdička, pak už jsem ve filmu našel pouze jeden klad, a to brutálnost, přesně tak brutálnost, ne jenom milionkrát viděné bezúčelné střílení a mlácení. Ale když se tady někdo trefí, tak letí o mozek na zeď! -další dvě hvězdičky. Pak už z filmu nejde nic vyzvednou, chudý scénář a ještě chudší režie :( ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

F. Gary Gray vie natočiť kvalitu (Vyjednávač) aj keď má pekelne nízky rozpočet, čo však keď má slabý scenár? Snaží sa. Film sa dostal na plátna, až keď bola z Vina hviezda a dokončoval ho iný režisér - výsledok však aj tak nie je na zahodenie. Klasická pomsta, kde je Diesel viac brutálny ako cool, ale aj tak na ňom vidno, že napriek svalom vie hrať. Schéma príbehu sa ničím nelíši od všetkých predchádzajúcich pomstiteľov, ale prekvapivo práve z toho film ťaží. Keďže som v mladšom veku zhltol všetky tie béčka, kde niekomu zabili rodinu, mohol som si vychutnávať tie drobné nezrovnalosti - film v mnohých scénach nedodržuje pravidlá braku a všetko vrátane odovzdania odznaku je trochu iné, ako by ste očakávali... Vin hrá v každom inom filme lepšie, ale do priemeru sa fillm (aj naprike Dieslovej brade:-)), ako celok vmestí... ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Gray je taková menší a méně známá verze Michaela Baye. Ne že by dělal výhradně megalomanské akční filmy, ale na jeho filmy je vždy radost se podívat. Ač trochu bezduché, Gray prostě ví co divák od takového filmu chce a to mu taky dá. U filmu jako je tento mám jistotu, že si udělám popkorn a nerušeně si snímek vychutnám. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (4)

  • Původně se měl film jmenovat Diablo, avšak to se nelíbilo firmě Blizzard Entertainment, která vytvořila několik dílů úspěšné počítačové hry se stejným názvem. Neprošla ani kosmetická změna názvu na El Diablo. Díky těmto nepříjemnostem byl film nakonec uveden s více jak ročním spožděním pod definitivním originálním názvem A Man Apart. (korbitch22)

Reklama

Reklama