Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia priateľov spoločne s Davidom, prichádza na Barbados, kde sa koná paleontologický kongres a Ross má dôležitú prednášku o dinosauroch. Vonku je ale nepríjemné počasie, a tak si nikto nemôže užívať pláže a more. Vlhkosť vzduchu spôsobí, že Monice zkrepovejú vlasy a na hlave má akýsi účes v "afro" štýle. David sa bojí, že bývalému priateľovi Rachel, Mikovi nesiaha ani po členky. Chandler prezradí, že Mike mal veľký strach z manželstva. David chce požiadať Phoebe o ruku a Monica potom napráva Chandlerove zasahovanie do nevyjasnených mileneckých vzťahov. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (3)

Zaujímavosti (18)

  • Keď Mike (Paul Rudd) a Monica (Courteney Cox) hrajú ping pong, po zahratí prvého bodu Mike tvrdí, že ak sa hráč dotkne stola rukou, stratí bod. Na finálny bod druhej hry však Mike položí ruku na stôl predtým, než trafí loptičku. Podľa týchto pravidiel by bod mala získať Monica. (Pat.Ko)
  • Keďže Aisha Tyler (Charlie) je vyššia ako David Schwimmer, David Schwimmer (Ross) musel použiť podloženie, aby bol Ross vyšší ako Charlie v ich spoločných scénach. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama