Reklama

Reklama

Kedarnath

  • India केदारनाथ (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

lioncel 

všetky recenzie používateľa

Moc hezký film, který obsahuje úplně všechno, co mam na hindi filmech tak rád - záběry na nádhernou, kouzelnou přírodní scenérii, tj. majestátní velehory s průzračnou divokou řekou, krásné písně (náboženský motiv nevadí - vzpomínal jsem / G. Harrison), sympatického hrdinu se zajímavou dívkou, obě tyto postavy s nepříznivým osudem. .. Ale také to, co rád nemám, náboženský fanatismus a tu jejich nesnášenlivost. .. _ Velká spokojenost. _ ()

jjiskra 

všetky recenzie používateľa

Viděno v kině v Dillí. A nemůžu jinak! Čistokrevnej Bollywood až na půdu, láska, zrada, intriky a ke všemu ničivá přírodní katastrofa v jinak ospalém horském městečku, s nezbytnou indickou písničkou a davovým tancem. Herci dokonale přehrávají, tak jak se na Bollywood sluší a patří. Nejvíc hlavní hrdina, jehož výraz ve tváři v závěrečné chvíli, by rozhodil i robota. Umocněno atmosférou indického multiplexu, kde se před každým promítáním vzdává hold povstáním za zvuků hymny, kdy na plátně vlaje indická vlajka. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá love-story natočená na podklade tragických povodní, ktoré skutočne zasiahli pútnické miesto Kedarnath v roku 2013. Atmosféra, kulisy a pôsobivé kedarnathské scenérie boli výborné, ani scenár nebol na zahodenie, ale toto prevedenie ma až tak nezaujalo. Sushanta akosi nemusím, a táto antipatia sa asi aj premietla do môjho celkového dojmu. Aj keď jeho postava pôsobila ako by bol samotným anjelom na zemi, no akosi mi to k nemu nepasovalo. Sara podala štandardne kvalitný výkon (aj keď jej postava až tak sympatická nebola). Čo sa týka toho konca, akosi som tušil, že to presne takto nejako skončí. A hoci to bolo srdcervúce, so mnou to akosi nič nespravilo... ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Nádherný film, ale z hĺbky srdca prehlasujem, že ho nenávidím, ľutujem, že som ho nevypla 5 minút pred koncom, ako som mala v pláne a nikdy v živote ho už nechcem vidieť. Zosobňuje všetky veci, ktoré úprimne nenávidím... Sara Khanová bola výborná, strašne sa podobá na svoju matku... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama