Reklama

Reklama

Ja, zloduch 4

  • Česko Já, padouch 4 (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Čas sa nedá zastaviť a to platí aj pre zloducha Grua. Stal sa z neho starostlivý tatko a manžel a namiesto toho, aby vymýšľal geniálne zlodušské plány, sa snaží votrieť do priazne svojho malého syna Grua juniora. Ten má oveľa radšej svoju mamku Lucy a svojho otca permanentne privádza do zúrivosti. Gru má však trochu hlbšie vrásky kvôli zloduchovi menom Maxime Le Mal, ktorý ho šikanoval na základnej škole. Ten práve utiekol z väzenie, kam sa dostal s Gruovou pomocou a zo všetkého najviac túži po pomste. A pretože Liga proti zloduchom to považuje za hrozbu najzlovestnejšieho druhu, zapíšu Grua s rodinou do programu na ochranu svedkov, čo znamená novú identitu a pokojný život na predmestí. Na zvýšenie ich ochrany päť dobrovoľníkov z radov Mimoňov absolvuje špeciálny program. Vybavia ich super-schopnosťami, aby mohli zasiahnuť v prípade ak sa Gruovo krytie odhalí.
Ambiciózny plán má samozrejme muchy gigantických rozmerov. Super- Mimoni sú pochopiteľne  super-magnetom na katastrofy všetkého druhu. A navyše v susednom dome býva tínedžerka, ktorá túži po kariére super-zloducha, Grua okamžite spozná a prinúti ho stať sa jej mentorom. Nezabúdajme ani na pomstychtivého Maxima, ktorý čaká na svoju príležitosť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Galéria (34)

Súvisiace novinky

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (viac)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (viac)

Reklama

Reklama