Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

Lukoye 

všetky recenzie používateľa

Dobře si pamatuju jak jsem to viděl. Byly jsme s tátou po dlouhé době sami doma, ostatní členové rodiny byli někde v pekle. Šli jsme do kina na Robertsovou, pač jí otec měl rád. Mě bylo tak osmáct, devatenáct, Kotva Brodway v obsazení asi deseti mileneckých páru neustále zakouslých v sobě já a otec. Totální úlet. Ale rozhodně ne takovej jako ten film. Jedinej snímek kde chyběla jakákoliv kauzalita mezi skutečnostma které se tam objevily. Naprosto jsem to nepochopil a do teď si říkám, že se na tuhle naprosto neskutečnou hloupost musím kouknout znovu. Jestli ono tam nebylo nějaké podprahové sdělení. Jako třeba "kupte se další kolu, nebo amerika s námi na věčné časy" :) Tragédie ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ešte teraz krútim hlavou nad tým, ako sa tvorcovia aj herci snažili využiť tak ako v minulosti mnohokrát, svoj skorší komerčný úspech na podobnom type komédie. I keď Pretty Woman bola aspoň cool, toto už je len odvar a zlepenec v jednom bez hlavy a päty. Priemerný film, s už ohranými hercami Richardom Gereom a Juliou Roberts, ktorí možno prilákajú nejakých divákov. Je to film skôr pre romantické povahy. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Nic nehovoriaca romanticka patlanina medzi Gere-m /mne nesympaticky herec/ a Juliou Roberts /mne sympaticka herecka/ obaja chceli znovuozivit hit ako bola pretty Woman. A reziser Marshall je opat len za rutinera bez kuska invencie a ozivenia nudneho deja. Ani krasna Julia Roberts nezachranila film od 40 % ()

Shaleman 

všetky recenzie používateľa

Příliš nastavovaná a předvídatelná kaše, která se marně snaží vyrovnat Pretty Woman, ale nedaří se ji to absolutně v ničem. Gere a Roberts splňují vše na průměr, což tomuto filmu bohatě stačí, vtipy nejsou moc vtipný, i když malé děti by se jim možná zasmály a romantika...ta snad tenhle film ani neviděla! ()

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Jednou uměle vybudovaný kult z videopůjčoven a televizních repríz. Pokud vás duo zaujalo v Pretty Woman, toto zvládnete bez problému. Nebo ne. Na hlavní otázku většiny diváků ohledně hlavní ženské postavy film vůbec neodpoví. Tak jako, naivní romantická pohádka tak nějak v pohodě, komedie už tolik ne. 2,5* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Výraz „ptakopyska“, který Julia Roberts (Maggie Carpenter) předvádí, byl do filmu přidán poté, co režisér Garry Marshall viděl herečku, jak tento obličej dělá na jeho vnoučata, aby je pobavila. (Sfaxia)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 152,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 309,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama