Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (2)

Part 1 (2018) (S01) 

Určite lepšie ako big mouth, ale o nejaký zázrak zase nejde. Fekalny a pohoršujúci humor podobne ako pri seriály Bricklebarry. Ktorý je až príliš podobný pd.paradise, ale už k tomu čo sa mi na seriálu nepáčilo. Narážky na krestansku vieru a jej zosmiešňovanie mi prišlo skôr trápne ako vtipné. Ale koho radšej keď nie islam, ktorého sa netflix bojí. Určite sa ale našlo pár slušných hlášok a častí. Ako ta s cirkusom a posledná vianočná bola tiež ozaj vydarená. Som zvedavý na druhú sériu ktorá sa vraj chystá. Zatiaľ je to priemer. 3* ()

Part 2 (2020) (S02) 

Ja proste nechápem ako netflix môže ničiť druhé serie serialov. Toto nieje prvý prípad. Ale taká jessica jones, end of the fu**** world a mohol by som pokračovať. Nechápem. Netflix si proste v tomto seriáli robí srandu zo zoofilie, dôchodcov, kresťanov a dokonca aj černochov. Toto sa už nerobí. Očividne najlepší diel bol o sraní a disney paródii. A tiež diel v parku bricklebarry. Pd paradise uz klesol na svoje dno a približuje sa najhoršiemu výplachu ako big mouth. 2* ()

Reklama

Reklama