Reklama

Reklama

Za seržantom Greyom na policajnú stanicu prichádza učitelka Fiona so žiadosťou o pomoc, pretože ju prenasleduje stalker. Fiona je Nolanova bývalá profesorka, a tak sa jej dôstojník rozhodne pomôcť. Nepríjemný problém však v noci prerastie do závažnej situácie a Fiona sa ocitne v životnom nebezpečenstve. Do služby nastupujú dvaja nováčikovia, Katie a Larry. Larry skončí skôr než začal, pretože mu pri nástupe vystrelí zbraň. Bradford sa ujíma Katie Ryanovej ako inštruktor. Po prvom rozhovore sa dozvie, že Katie bola vojačka, prišla z Afganistanu a v každom vidí nepriateľa. Lucy Chenová poriadne žiarli, keď vidí, ako sa Tim Bradford správa k svojej novej zverenkyni Katie. Nolan je veľmi skeptický k rozhodnutiu svojho syna Henryho prijať prácu u Bena. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"There are three major differences between police and millitary, and if you want to be a cop instead of a soldier, you'll have to conquer all of them. One, cops are expected to be proactive. You don't wait for orders. Two, you are no longer bound by millitary objectives. The actions you take are up to your discretion. And, three, the people we come up against on the street, aren't enemy combatants. They're our fellow citizens." ()

EricNor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ubohy dil. Krome sexy Mekie nic zajímavého. Zvyšují o hvězdu. Přece jen se na to dá koukat. Některé pasáže jsou směšné až jsem si tukal na čelo, proč takhle. Konkrétně beruška a nesmyslný ozbrojený útok na aktivistku. Škoda, že se nová postava ani neohrála, protože by se z ní dalo dost vytěžit. Třeba se vrátí. ()

Reklama

Galéria (34)

Reklama

Reklama