Reklama

Reklama

Deadly Class

(seriál)
  • USA Deadly Class
Trailer

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Seriál Deadly Class sleduje rozčarovaného mladíka, který byl přijat na legendární střední školu pro zabijáky. Zachovat si mravní zásady, zatímco se snažíte zorientovat v krutém studijním plánu, mezi partičkami podlých studentů a ve vlastních adolescentních pocitech nejistoty, by mohlo mít fatální důsledky. Drama, které se odehrává na pozadí kontrakultury pozdních osmdesátých let minulého století, vypráví příběh o dospívání, jaký jste dosud neviděli. Natočeno podle stejnojmenného úspěšného komiksu od Ricka Remendera. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Noise, Noise, Noise (2019) (E02) 

Študentská párty, rasizmus zo strany afroameričana na adresu ľudí bielej farby pleti, šírenie náboženskej neznášanlivosti pochopiteľne proti kresťanstvu a obhajoba trávy - nič iné v tomto hnoji ktorý trval 46 minút tvorcovia neponúkli. Ešte sex zo zvieratkami, aby bolo ukojené aj to najprmitívnejšie liberálne ego... ()

Snake Pit (2019) (E03) 

Netflix a ich seriál pre tínedžerov - niekoľkokrát sa v epizóde pri oslovení človeka bielej farby pleti objaví rasistické označenie biely, nikdy pri žiadnej inej rase. Keď o rodinnom živote rozmýšľa jedna z postáv povie niečo v štýle budú Ťa vítať biele detičky, kým hispánec povie svojej priateľke že ich budú vítať ich detičky. Okrem toho tínedžerské bezmozgy sú vytierané ešte aj neustále opakujúcou sa šikanou ale stropom je jednoznačne analýza tínedžerských bezmozočkov o kapitalizme a komunizme a pochopiteľne nemôže chýbať útak na katolícke náboženstvo a Ježiša...nebyť záverečnej scény tak toto by bol topfavorit na najslabšiu epizódu seriálu minimálne v tomto roku. ()

Saudade (2019) (E05) 

Potom ako v predchádzajúcej epizóde katolícky vzorný tata konvertoval na satanizmus som si povedal že k dokonalej liberálnej šialenosti už chýbajú iba drogy a tie prišli ako inak - vo Vegas. Marcusove stavy boli spracované na výbornú, o tom niet pochýb, zrejme takto nejako to vyzerá vo vypatlanej prefetovanej lebke ale čo ma dostalo bol skvelý výchovný podtext tohto seriálu - hispánec kope do bieleho chlapca, pobodá ďalšieho bieleho chlapca a zastralí neozbrojeného bieleho majiteľa obchodu Až nakoniec jeho vyčínanie zastaví - ako inak korektne a liberálne - hispánska mladá sebavedomá žena. A presne tieto korektné sračky sú dôvodom pre ktorý tradične hodnotenie zrážam dole, napriek tomu že to bola doteraz najlepšia epizóda seriálu. ()

Súvisiace novinky

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

27.08.2018

Režiséři posledních dvou Avengers filmů Joe a Anthony Russo se v posledních měsících nenudili. Kromě postprodukce na čtvrtých Avengers totiž makali taky na nově vznikajících seriálech Quantum and… (viac)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (viac)

Reklama

Reklama