Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Párty léto, hojně omamných látek a postav s málo vyvinutou lebeční kapacitou, maskovaný vrah. Kupte si vstupenku na tento surový zájezd do pekla. Líbily se mi jen interiéry těch hudebních klubů, hudba už vůbec. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dominika Hartla som mal (doteraz) zafixovaného ako jedného z tých nádejných európskych režisérov, no či takýto moderný, dovolenkový shit-slasher točil na objednávku alebo z dlhej chvíle neviem... Každopádne to nestojí ani za euro, ani za pozornosť. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Jedna párty za druhou, sex, chlast, drogy, tisícky teenagerov, vkuse nejaké vzťahové problémy, rozpady kamarátstva a mobilné aplikácie každých pár sekúnd. Hartl toto nakrútil len a len pre tú najmladšiu generáciu, a keďže je to ešte pekné pestrofarebné, tak sa ani nečudujem, že rakúske deti to najskôr celkom bavilo. Ešte pred pár mesiacmi som uvažoval, či na to nezbehnem do Viedne. Ešte že som tak neučinil. Nič tam nebolo, možno 3-4 mizerné vraždy, ale ani tá jedna schopnejšia fľaša do krku ma neprebudila. Konanie zabijaka bolo celkom opodstatnené, čo je možno jediné malé plus. Nebavilo. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama