Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vášnivý vztah? Bejvávalo. Nespokojená manželka se proto spojí s jedním boháčem a jeho elegantní přítelkyní, aby si na jednu divokou noc prohodili partnery. (Netflix)

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Žiadnu predchádzajúcu Ekisovu verziu Swingerov som doteraz nevidel, takže to bolo pre mňa niečo nové a neokukané. Námetovo to bolo celkom fajn a malo to v sebe celkom fajn potenciál, no v konečnom dôsledku mi to pripadalo ako taká divadelná hra o snahe manželských párov vyskúšať niečo nové. Nebolo to zlé, aj tie dialógy boli občas celkom vtipné, ale ako celok som od toho čakal viac. Najviac mi išla na nervy postava geroja Igora, no musím uznať, že výber ženských herečiek bol vcelku zaujímavý (najmä Irina a Sveta). 3* ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Režisér Andrejs Ekis natočil Swingery minimálně v šesti jazykových mutacích a tahle ukrajinská by měla být třetí v pořadí. Trénink prý dělá mistry, což v tomhle případě tak úplně neplatí- o mistrovské dílo se rozhodně nejedná. Místy je to ale vážně vtipný a Dasha Astafieva je tak vzhledná, že by zastínila snad i Monicu Bellucci. A na tuhle kartu tenhle film vsadil a řádně vytěžil nejen krásu její tváře. V mém hodnocení to hraje nemalou roli, ale co si budeme povídat, i tohle jsou kvality určitého typu filmů. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama