Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel Hackett (Jason-Shane Scott) je skvelý právnik, ktorý sa má stať jedným z najmladších sudcov v štáte. Práve vo chvíli, keď je v aute so svojou snúbenicou Jenny (Katrina Bowdenová), narazí do voza pred nimi a spôsobí smrteľnú autonehodu. Obvinenie z usmrtenia je však to posledné, čo by si Daniel mohol v tejto chvíli dovoliť. Bol by to okamžitý koniec jeho skvelej právnickej kariéry. Bez váhania preto zmanipuluje dôkazy na mieste nehody a  na sedadlo vodiča presunie svoju snúbenicu. Jenny teraz musí presvedčiť súd, že je nevinná a za nehodu môže Daniel. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Marieta18 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarený triller, zaujímavá a fajn prepracovaná zápletka, gradácia deja, dobre vybratí predstavitelia... Trochu mi prekážali tmavé prestrihy jednotlivých dejových pasáží, ale inak parádny film, ktorý sledujete jedným dychom. Som povďačná za to, že sa obišiel bez trápnej gýčovitosti, preafektovanosti, tak typickej pre mnohé americké produkcie a chvála Bohu, nevidela som v každom zábere americkú vlajku. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Byly časy kdy Fred Olen Ray točil blbý, ale aspoň zábavný trashe. Teď už bohužel točí jenom nudný rutinní věci na objednávku. Jak napsal kaylin, tak velmi průhledný thriller s předvídatelným koncem.30% ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama