Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Veľká Británia / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvorcovia:

Aaron Martin

Hrajú:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenzie používateľa Carol Pifková k tomuto seriálu (2)

Kat (2016) (S01) 

Tento slasher si právom obhájil názov Slasher. Podpriemerné výkony hercov, problémy hlavných aktérov s behom, veľa krvavých scén a nechutností. I keď, tie nechutnosti boli tiež priemer, keďže mnohé z nich sú v každom filme. Človek sa na to väčšinou pozerá s výrazom: a to je všetko? Neviem ako vy, ale ja ako typická žena som si všimla niečo čo je samozrejme úplne bezvýznamné, a to dve obrovské diery po piercingoch v uchu hlavnej neherečky. Nie, toto si musel naozaj všimnúť každý, pretože keby jej niekto skrz ucho svieti baterkou oslepí vás to. Neviem čím to bolo, že hlavnej hrdinke bolo všetko také smiešne. I keď isté návykové látky by vniesli svetlo do tohto temného prípadu. Každopádne, keď vás niekto klame dlhé roky a smeruje to už i k tomu, že si hladká brko nad vraždou vašich rodičov... asi nenasadíte hollywoodsky úsmev a so smiechom poviete: klamal si mi. Ako som písala, herci boli hrozní, takže smiech zo zúfalstva to rozhodne nebol. Viete tento seriál má všetko.. aj to čo treba a aj netreba: nájdete tu ženský pár, ženský pár s pipíkmi, černochov, Indov/Moslimov/Al Káida (nikdy neviem kto je kto, všetci vyzerajú rovnako) atď. všetky tie komunity, ktoré sú rovnaké ako my ale vždy ich treba votrieť do každého filmu a seriálu, pretože si zaslúžia viac pozornosti. Také zmiešané osadenstvo seriálu. Zaujímavé však na tom je, že nikto tu nebol poriadny burtík a žiaden černoch nezomrel prvý. Asi som už naozaj stará a časy sa menia. Seriál nebol zlý, možno podriemerný ale vzhľadom na to, že som sa nerozhodla podstúpiť lobotómiu je to pozerateľné. A vraždy sa mi páčili. Tie majú u mňa plus. ()

Kdo za to může (2017) (S02) 

Vzhľadom na lepšie hodnotenia pri prvej sérii som mala isté očakávania. Posledná epizóda bola ako tak fajn pre rozuzlenie, no zvyšok a tých 7 epizód bolo pre mňa neskutočné trápenie. Vyslovene som sa nudila, a i škrabkanie si análu a špáranie sa v nose mi pripadalo v tej chvíli ako rozhodne lepšie strávený čas, ktorý som bohužiaľ zabila práve týmto "skvostom". No a samozrejme zbraň s unlimited ammo úplna nádhera v tomto seriáli. Už po pár epizódach som si želala aby tam skapali všetci naraz a mohla som si tento seriál odškrtnúť ako pozretý. K ani jednej postave som si nedokázala vytvoriť žiadne sympatie. Samozrejme z jednoduchého dôvodu, všetky postavy boli banda debilov, a okrem toho, že si tam všetci išli na nervy, išli na nervy aj mne. Motta "Everybody is a suspect" sa tvorcovia držali naozaj doslova. Až na to, že ak nie ste zabrzdení je jasné, kto vrahom je, prinajlepšom s kým bude finále. Scény s minulosťou jednotlivých postáv tu vyskakovali na vás v každej epizóde ako polonahý verbal v prešívanom kabáte v parku. Samozrejme okrem dvoch. Takže nebolo to naozaj ťažké ani s mojím mozočkom a lá veľkosť vlašského orechu. Dokonca nebolo ani prekvapením, kto bude v jednotlivej epizóde na rade. Na to ani dedukciu Sherlocka Holmesa netreba. Sklamanie. ()

Reklama

Reklama