Reklama

Reklama

Itó Džundži: Collection

(seriál)
  • Japonsko Itō Junji: Collection (viac)
Trailer
Japonsko, 2018, 5 h 11 min (Minutáž: 23–24 min)

Predloha:

Džundži Itó (komiks)

Scenár:

Kaoru Sawada

Hudba:

Júki Hajaši

Hrajú:

Júdži Micuja, Hikaru Midorikawa, Hiro Šimono, Kaori Nazuka, Rie Suegara, Šóičiró Akaboši, Secudži Sató, Sajumi Watabe, Aoi Inase, Kensuke Óta, Miho Okasaki (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Itō Junji (1963) je v současnosti jedním z nejslavnějších japonských komiksových autorů soustředících se primárně na hororový žánr. Jeho nejznámější postavou je notoricky známá Tomie, která se za posledních zhruba dvacet let dočkala nejednoho filmového zpracování. Nyní však studio Deen jakožto úplně první předkládá svým divákům dvanáctidílný animovaný seriál na motivy některých autorových prací, který dozajista potěší nejednoho nadšeného fanouška hororů. (EMIA)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Sóiči no katte na oroi / Džigoku no ningjó só (2018) (E01) 

Soichiho praktické kliatby - Soichi spôsobuje problémy nielen svojej rodine ale aj spolužiakom v škole. Samotár a tak trochu sociopat Soichi je po čase asi najobľúbenejšou postavou v sérii Džundži Itó, v tejto epizóde je presvedčený že je schopný uvaliť na iných kliatbu. Druhá poviedka - Pohreb pekelnej bábiky - rodičia riešia dilemu čo s bábikou, na ktorú sa premenila ich dcéra po svojej smrti. ()

Fashion model / Nagai jume (2018) (E02) 

Fashion model - tím filmárov amatérov, študentov, ktorý vyhrá školskú súťaž sa rozhodne natočiť film a do konkurzu sa prihlási modelka ktorej výzor jedného zo študentov desí...vydarená poviedka, fakt si dokážem predstaviť že toto mohlo najvňčších fanúšikov anime - mladých dospelých desiť. Dlhé sny - na psychiatrickej liečebni liečia pacienta, ktorému sa jeho sny zdajú príliš dlhé a mladé dievča, ktoré sa strašne bojí smrti...skôr filozofický rozmer poviedky. ()

Jocucudži no bišónen: Šibito no koi wazurai / Namekudži šódžo (2018) (E03) 

Pekný muž z križovatky - obyvatelia mesta si chodia na križovatku po veštbu od tajomného muža. Slimačie dievča - telo mladej študentky ovládne slimák. Trochu na škodu je, že druhá poviedka bola iba tak krátka, dalo sa na nej určite popracovať aj lepšie. ()

Samuke / Ajacuri jašiki (2018) (E04) 

Triaška - dvaja kamaráti sa snažia zistiť viac o údajnej kliatbe, ktorá sužuje ich o niečo mladšiu susedku. Dom bábik - po smrti otca, majiteľa bábkového divadla sa súrodenci navzájom odcudzia. Ich stretnutie po rokoch je šokom...obe poviedky nadpriemerné. ()

Ošikiri idan / Nunosei kjóši (2018) (E05) 

Pokračujúci príbeh Oshikiri - alternatívne svety sú naozaj využité málo, Handrový učiteľ - Soichi tentokrát ovládne vďaka bábikam telá učiteľov, opäť dve priemernejšie epizódy. ()

Čúko record / Miči no nai mači (2018) (E07) 

Použitá platňa - preamofónovú platňu ktorú nahrali až po smrti autorky piesne by boli ľudia schopní zabíjať...Town of no rouds - zdá sa že v meste vyčíňa nový Jack Rozparovač, ale miestny obyvatelia si z toho ťažkú hlavu nerobia. ()

Greaserid / Haši (2018) (E10) 

Prvá poviedka nápadne pripomína jednu z pera Stephena Kinga, ktorá bola napísaná skôr netuším, len miesto piva za zmenu tela môže olej, druhá s názvom Most je pre Japonsko typická. ()

Kaidan / Uwasa (2018) (E12) 

Zázračný nektár získaný v Južnej Amerike má naozaj zvláštne účinky, ale keď je tak strašne chutný...a pochopiteľne Soichi, ktorý tentokrát rozširuje po škole klebety aby sa spolužiakom zapáčil, nakoľko sa mu vysmievali že roznáša noviny... ()

Reklama

Reklama