Reklama

Reklama

Ron má chybu

  • Česko Rozbitý robot Ron (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný film rozpráva príbeh trochu osamelého dvanásťročného siedmaka Barneyho a robota Rona, jeho nového chodiaíceho, hovoriaceho a totálne digitálneho priateľa, ktorý má byť, aspoň teda podľa reklamy „najlepší robot -kamarát“. Avšak roztomilý robot Ron nie je úplne v poriadku a zdá sa, že je neustále pokazený. Na pozadí modernej doby ovládanej sociálnymi sieťami a dominujúcej digitálnymi vzťahmi a priateľstvami chlapec Barney a robot Ron prežívajú nevšedné a láskavé dobrodružstvo, počas ktorého zisťujú, že pravé priateľstvá nespočívajú v dokonalosti. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (82)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Zhruba 80 minut je to parádní animák o klukovi co má rozbitého robota co je jiný a dělá věc jinak , aby se to v zbývajícím čase totálně posralo dala se tam scéna jako by z Mission Impossible, která je tupá a trapná a ani konec se nepodařil navíc tam musely narvat ty sračky z MeToo . Navíc z chlápka co jich zde chtěl zachránit udělaly záporáka  což nedává smysl vzhledem ke scéně v lese z bývalého šéfa udělaly debila, který ničemu nerozumí pak jim ho asi bylo líto tak ho obrátily k dobru. Kdyby to končilo tou záchranou z lesa s tím, že jich to donutilo ke změně šel bych i na 4 hvězdy minimálně  takhle hvězda bohužel dolů a mírně nadprůměrný animák. Jinak konec mě připomněl Velkou šestku a scéna v tom cloudu zase Raubíře Ralfa a internet. Jinak jak ten kluk tak ta holka  za celý film nic pozitivního nepředvedou ta holka se změní jen díky tomu, že si z ní udělají srandu na internetu přičemž se to dalo klidně zpravit mohla to označit za fake nebo stačilo říct, že je to hrané nebo fotomontáž  a pomůže mu jen tím, že zamlčí kde je a ten kluk mu nepomohl vůbec a změnil se jen díky tomu , že ho nikdo nesledoval na profilu  což je blbost jelikož i kdejaká sračka má minimálně jednoho sledujícího. 60 procent ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že so všetkým ako sa svet neustále mení a posúva dopredu je pre mňa "Ron´s Gone Wrong" skutočne veľmi dobrým filmom pre celú rodinu. Je to originálne? Nie. Ale má to veľmi dobré myšlienky, ktoré na konci podľa mňa pochopí úplne každý. A najmä sú zachytené spôsobom, ktorý dokáže nás ako divákov vtiahnuť do deja. Istým spôsobom som zhodnotil, že film nielen dobre zachytil vzťah medzi Barneym a Ronom, ale dobre spracoval aj ostatné postavy. Ako Savannah, ktorej mi v jednom momente bolo úprimne ľúto. A najmä sa to neustále viac a viac budovalo. A kvalitne to ukazuje, že tieto roboty neboli skutočne tým najlepším priateľom. Môžu o nás vedieť všetko, no v realite so svojim algoritmom nemajú šancu pochopiť, čo je to skutočné priateľstvo. Je to síce úplne jasný odkaz na to, ako veľa času trávime dnes na sociálnych sieťach a ako nás viac zaujíma to, ako nás vidia iní, než to kto vlastne sme. A nemáme problém sa vykašľať na svojich priateľov a blízkych, keď sa nám to hodí. Máme totiž v sebe to večné sebectvo a nekonečnú závisť. Takže film kvalitne adresuje svoju myšlienku a pôsobí veľmi úprimne. Páči sa mi ako Barney učí Rona ako sa stať jeho priateľom a ako sa neustále jeho "nástenka" vyvíja. A keď zabudneme na to, že v prvom rade myslíme na seba, možno ešte dokážeme svet zmeniť k lepšiemu. Nič iné v tom nie je. Skvelý film pre celú rodinu. Okrem toho s vynikajúcimi animáciami. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Nach 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejpříjemnějších animovaných překvapení posledních let. To je Rozbitý robot Ron, kterého trestuhodně studio Disney pohřbilo, protože ho dali do výroby staří pohlaváři 20 century studia Fox, ještě než ho Disney koupil. Nedivím se že ho zazdili, protože je minimálně o třídu lepší, než to co poslední roky prezentovalo studio Pixar či Disney animation. Příběh o přátelství a moderních technologií má vše, co si přejete od moderního animáku mít. Zábavu, emoce a fungující příběh skrze skvěle napsané hlavní hrdiny. Pokud jste film neviděli, rozhodně máte mé velké doporučení jej zhlédnout. Velký palec nahoru. 85% ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tahle story má hloubku! Pro děti a mladistvý je poučná, pro nás dospěláky možná i dojemná. Každopádně má napříč všema generacema jeden společnej jmenovatel a to jest "zábava"! Krásnej příklad toho, jak v něčem rozbitým, špatným a do společnosti se nehodícím, můžeš objevit tu krásu, porozumění a především lásku! Moc hezkej animák a hlavně u nás doma nyní hrozně populární a denně promítanej! "Absolonééééé" 90% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Čo sa môže stať keď sa umelá inteligencia stane vaším najlepším priateľom? Herecké obsadenie: Ani v pôvodnom znení nie sú nijaké zvučné mená a asi preto nemá animák tak silné promo ale o to viac tlačí na kvalitu. Prevedenie: Téma, ktorú zachytáva táto nová rozprávka je veľmi aktuálna. Pojednáva o priateľstve robota a mladého chalana, ktorý sa potýka s klasickými pubertálnymi neduhmi svojho okolia. Zvláda to s vtipom aj ponaučením a dá sa do hlavnej postavy dosť ľahko vcítiť. Pocity: Každý človek či už dieťa alebo dospelý si nájde v tomto animáku svoj proťajšok. Nakoľko je téma stále aktuálnejšia je to taký malý náhľad ako môže budúcnosť dopadnúť ak sa trocha zvrtne. Pridaná hodnota: Dobrá animácia, aktuálny príbeh a mravné ponaučenie. Dobrá gradácia príbehu. 90% ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)
  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)

Reklama

Reklama