Reklama

Reklama

Toima : munyeogul

  • Južná Kórea 퇴마 : 무녀굴 (viac)

Obsahy(1)

Jin-Myung je psychiater, ktorý niekoľko rokov vykonáva exorcizmus. Spolu so svojím asistentom Ji-Kwangom cestuje po Južnej Kórei, aby pomáhal rodinám, ktorých členov posadol samotný diabol. Jeho najnovším prípadom je Geum-Joo, ktorá ohrozuje svoje okolie napriek tomu, že nepreukazuje obvyklé známky posadnutosti. Nakoľko sa na prvý pokus Jin-Myungovi mladej žene pomôcť nepodarí, rozhodne sa spolu so svojím kolegom preskúmať jednu zo záhadných jaskýň, ktorá je zdrojom mnohých temných legiend. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (2)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Mňa tieto editorsky slušne vymastené Kor / Jap / Čína...horrové plody nudia. Snažila som sa, no nevychází.Pokusy ze všech možných tematických stran míňajú cieľ. Korea ať nechá exor tému ležet, Exorcist proste nepatrí do kórejskych rúk. Doufám, že to nebude nákažlivý. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mám taký pocit, že väčšina novších ázijských snímkov má jeden veľký problém, že tvorcovia sa snažia stopáž svojich hororov natiahnuť na maximum. Je to úplne zbytočné. Potom aj film s relatívne vysokým rozpočtom začne nudiť, a akonáhle sa kúzlo vytratí, už sa to veľmi nenapraví. Tento kórejský exorcista je na tom podobne. Spočiatku som si hovoril, že to nevyzerá zle, lebo kamera je výborná, herci taktiež ujdú, a nápad vyháňať zlých duchov pomocou hypnózy mi nepríde až taký márny. Lenže film tak či tak skĺzne do monotónnosti. Navyše, nemá to ani správnu atmosféru, ľakačiek je minimum, hudba je nevýrazná, vlastne to nie je ani veľmi strašidelné, a ku koncu, akonáhle sa objaví vyložene lacné CGI, ktoré tvorcovia použili snáď všade kde sa len dá, je to aj dosť otravné. ()

Reklama

Galéria (19)

Reklama

Reklama