Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof. Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (111)

pipapa odpad!

všetky recenzie používateľa

Tři blbečci, pár slepiček, některé "silikonové", babička na el-vozíku, brazilská džungle. Komedie?! Snad, ale jen pro blbečky se sníženým IQ, kteří spasou leccos. Stupidní humor = kalkulovaný nikoli spontánní, silné řeči ale k vidění vůbec nic jen dobře sehraný podvod . Opravdu nemám ráda frajery-umělce, kteří mají plnou hubu št´avnatých keců, ale shodit trenky to se neodváží...Pravděpodobně míněno jako rodinná komedie?! ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Vynikající komedie, která mi potrhala bránice jak už dlouho nic. Vlastně jsem moc nečekal, ale Francouzský humor je bezchybný, upřímný i velmi sarkastický tedy mému vkusu velmi blízký. Film se odehrává v atraktivním prostředí, jsou zde šikovné slečny, situační humor je doslova k pos*ání a nejen, že jsem brečel smíchy, ale také řval přes celéj barák minimálně 5x. Kolik šílených situací dokážou Francouzi vymyslet během hodiny a půl je respektu hodné. Babča a kanibalové strop. 85% ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovania tejto komédie som sa dosť obával, nakoľko som neveril Francúzom, že dokážu udržať laťku kvalitnej jednotky. Ale toto mám pocit bolo dokonca o kapánek lepšie - neskutočné množstvo gagov, bláznivá atmosféra ako vyšitá a zhruba od polky filmu neskutočný nášup. Prvá polka naopak dosť nudná, ale celkový dojem úžasný aj napriek občasným klišé. Táto séria sa mi skutočne vryla pod kožu. 75 % ()

NitroXcz 

všetky recenzie používateľa

Francouzské filmy? Ne díky. Není to můj šálek kávy, ale All Exclusive mile překvapilo. Jeden z málo případů, kdy je dvojka lepší než první díl. Je to podobné jako u Němců, taky je nevyhledávám a pak bum. Je tady suprovej fakáč. Parádní letní jízda kde se pokazí vše co nemá. Nepamatuju si žádnou z novějších komedií, u který bych se zasmál víc než jednou. Frantíci to zlomili. ()

maestrotatum 

všetky recenzie používateľa

Týmto filmom Philippe Lacheau uskutočnil atómový útok na moje bránice. Pekelná jazda šialených týpkov a pekných dievčat skrz brazílsky prales. Nikdy nekončiaca zábava a stará pani. Od začiatku až po koniec som sa výborne bavil.( keď som to pozeral, tak som netušil, že existuje Babysitting 1) - ale to na fakte, že toto je určite korunovanou komédiou, nič nemení. Vedel by som to pozerať stále a stále sa výborne zabávať. Človek má strašnú chuť skamarátiť sa s touto bandou a zažiť spolu s nimi nejaké to dobrodružstvo. Vidieť v tejto dobe takú sviežu, vtipnú a veľmi hravo natočenú komédiu je požehnaním. [79%] ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama