Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof. Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (111)

k.rakonos 

všetky recenzie používateľa

Já se skvěle bavil. Nejdříve mě rozklepaná kamera trošku srala, ale ve výsledku to přispělo k netradiční bláznivé komedii s plno hláškami, gagy, atraktivním prostředím a krásnými ženami. Prostě komedie, co nezkazí den. Ještě, že přes O2 můžu film přetáčet, posunovat, několikrát jsem to použil, aby mi nějaká hláška neunikla. I stará babi jimi ve filmu nešetří. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. První, nenavazující díl Babysitting jsem neviděl a dle počtu hodnocení ho neviděl asi skoro nikdo (i tahle dvojka má velmi málo hodnotících), takže se k němu po téhle výborné zkušenosti zkusím dostat. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Podle hodnocení jsem počítal zhruba s průměrnou komedii, ale na hodnocení tady nedejte! Tohle byla naprostá pecka, která se může kadencí hlášek rovnat s legendárním Drž hubu. Neskutečně příjemné překvapení, skvělé vybraní herci, super francouzské prdelky a skvělý Christian Clavier. Jen díky němu jsem na tento film narazil, takže díky a posílám 5 hvězd. Pokud máte depresi, splín, cokoliv, tak tohle vás na určitou dobu z depky určitě vytáhne. :) ()

Reklama

Patrik200s 

všetky recenzie používateľa

Nevšedne realizovaná komédia v porovnaní s USA produkciou. Z počiatku trochu trápne sílené, vtipné momenty pripomínajúce plejádu spackaných trapasov francúzskych komédií tipu agentov nula nula. Čakal som aj väčší priestor pre Claviera z čoho som bol trochu prekvapený. Konečný výsledok však bol docela dosť uspokojivý a film sa prelial do veľmi stráviteľnej a príjemnej polohy. Zábavné a vhodné pre širokú cieľovú skupinu tak by som charakterizoval Leto all exclusive. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Babysitting 1 som videl uz davnejsie , namakana francuzska komedia, v dvojke mali aj vyraznu podporu, konkretne Christiana Claviera /Dovolena po Francouzsku, Asterix a Obelix 1999/. Clavier je rodeny komik, a aj ti dvaja celkom usli, po dlhom case kvalitna francuzska komedia, ked uz stari komici a la DeFunes vymreli a Pierre Richard mal 84, ze jo : 75 % ()

farinelli77 

všetky recenzie používateľa

Bohužel už i francouzské komedie se snížily kvůli pobavení nenáročného diváka k vulgaritám. Zlaté časy nenuceného humoru Dovolených po francouzsku a Návštěvníků jsou holt nenávratně pryč... Jen díky božskému Christianovi dávám hvězdu navíc. Je tak geniální, že zachrání každý film už jen svou přítomností, i přes tuto malou roli. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama