Reklama

Reklama

Bola taká milučká a sladká. No tesne pred svojimi štrnástymi narodeninami sa z oteckovej princeznej Carly stala urážlivá, pubertálna príšera (Harriet Herbig-Mattenová). Novinár Hannes Wenger (Jan Josef Liefers) sa však o dcéru rozhodol bojovať. V práci si vzal voľno, aby mohol svoje dievčatko čo najlepšie ochrániť, udržať ju čo najďalej od alkoholu, chlapcov a iných pokušení. Znelo to ako skvelý plán, ale chlap sa stretáva iba s nepochopením a pre dcéru sa stáva najtrápnejším otcom na svete. Pomoc nemôže očakávať ani od Carlinej matky Sary (Heike Makatschová). Kým Hannes krotí svoju vzdorovitú dcéru, Sara zuteká od jej nevrlej puberty a radšej nastúpi do zamestnania, len aby nemusela byť doma. Hannesove odhodlanie nechápe ani jeho najlepší kamarát a kolega Holger (Detlev Buck), vojnový reportér, ktorý by sa dal radšej zastreliť, ako by mal zostať doma so svojou pubertálnou dcérou. Aby Holger nemusel bojovať doma, radšej utečie pracovať na Blízky východ - je to menej nebezpečné! Hannes hľadá metódu, aby zabránil najhorším dôsledkom dcérinej puberty. Je však neobratný a robí chybu za chybou, čo vedie k zúfalým výsledkom a trápnym situáciám pre celú rodinu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (3)

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

Uf tak toto je prúser. Tento film je snáď tak zlý, že by aj na súťaži najhorších filmov skončil druhý. Naozaj neviem čo by prinútilo človeka aby to pozeral. ( Mňa prinútil fakt, že v tom hrá Elyas M’Barek- lenže aj jeho vo filme sprznili). Chápem je to komédia ale urobiť dobrý humor je podobne ťažké ako operácia mozgu a tento film je trápny, je všetkým len nie vtipným. Vo filme som našiel iba jeden pozitívny bod a to scénu na policajnej stanici, ktorá podľa môjho zdania mala črtu režisérskej brandže Davida O’Russla. Takže aj to jediné jedno pozitívum si len namýšľam. Idea filmu je pritom bohatá na nápady, aj keď táto tematika je už dosť opozeraná. Som sklamaný a každý kto to ešte nevidel tak nech to ani nepozerá. [14%] ()

kpt.Johanson odpad!

všetky recenzie používateľa

Mohla to být fajn komedieo o tom, jk si Sedmá z devíti pořídila rodinku s Dr. Zelenkou...  No co no, jeto německé...  Slušňácká komedie o psychicky nemocném otci a pubertě bez puberty... Slušňácky se to vyrovná filmům a představám o pubertě z padesátých let minulého století.. Zpracováním pak z let třicátých s příměsí trávy... Nebylo to ani vtipné, ani realistické a každá postava, včetně policistů je tak mimo, že podle mě ten kdo fičel na LSD byli scénáristé a režisér... ()

Reklama

Galéria (21)

Reklama

Reklama