Reklama

Reklama

Mlha

(seriál)
  • USA The Mist
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(10)

Obyvatelé vesnice v Maine jsou uvězněni záhadnou mlhou. Zjistí, že ukrývá děsivá stvoření. (Netflix)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (5)

Pilot (2017) (E01) 

Bože! Pilot má na seriál navnadiť, zaujať a predstaviť pointu a tu som bol znechutený a odradený! Od začiatku sa tam rieši všetko možné a nemožné, postavy sú nesympatické, ľudia v hmle vyzerajú amatérsky zle a 1.5 hororového efektu nezachráni už nič. ()

Withdrawal (2017) (E02) 

Epizóda 2: podľa môjho gusta je to lepšie ako Pilot. Príbeh sa ako tak rozvíja, tempo udalostí naberá spád a predsa je tam až príliš veľa balastu. Zatiaľ stále ostávam za očakávaním. ()

Show and Tell (2017) (E03) 

Epizóda 3: z jedného pohľadu to vyzerá, že sa seriál rozbehne, lenže... ak príbeh naberie spád, že by sa niečo zaujímavé mohlo diať v obchodnom dome, tak strihom sa prenesieme do kostola, kde sa nedeje nič. Žiaľ zatiaľ to vyzerá veľmi nedôveryhodne a o chlapovi, čo ho dostala mola radšej len toľko... bolo to smiešne, trikovo biedne a celkom úbohé. ()

Pequod (2017) (E04) 

Epizóda 4: každý slušný seriál by po 3. časti mal mať snahu rozbehnúť príbeh, ponúknuť niečo pútavé divákovi. Budem stručný a skonštatujem, že okrem balastu na troch frontoch (obchodný dom, kostol a čerpacia stanica) sa veľa toho nestane... Je dosť otravné aby raz za 20 minút sa príbeh dostal do nejakého tempa. Neviem, či to nazvať ako pozitívnu vec, ale zvykol som si na postavy a na slabý príbeh, ovšem strácať čas nemienim... epizóda č.5 musí byť nadpriemerná, inak končím. ()

The Waiting Room (2017) (E05) odpad!

Epizóda 5: Seriózne? Z čerpacej stanice sa dostaneme do nemocnice, dialógový balast, niekoľko flashbackov do minulosti a jedna amatérska operácia zakončená pijavicami. U mňa sa tento seriál dostal na úroveň "o ničom" a tak "Dovidenia, zbohom a amen!" ()

Reklama

Reklama