Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár trápený manželskými problémy je terorizován šíleným zabijákem, který vezme ženu jako rukojmí v jejich obytném voze poté, co zraní jejího manžela. Cestou přes poušť se žena znovu a znovu pokouší zastavit šíleného únosce a zachránit svého druha. (Karlos80)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Sympatický púštny thriller, v ktorom psychopat unesie peknú blondýnku a rozhodne sa, že si ju nechá len pre seba - tá má ale logicky trochu iný názor. Hlavná hrdinka je totiž celkom inteligentná a urobí všetko preto, aby sa toho retarda zbavila. Dokonca ho je schopná aj zviesť. Aj keď zase je pravda, že občas urobila takú prkotinu, až mi z toho hlava nebrala, ale zase v takejto situácii jej nemohlo vyjsť úplne všetko, to by bol koniec filmu po pár minútach (samozrejme bola náležite potrestaná, napr. priviazaná k autu, aby si trochu zabehala a naučila sa poslušnosti). Herci mi sadli, ženička bola naozaj pekná. Je to vlastne jedna veľká hra na mačku a myš s mnohými peknými naháňačkami, a púšť je na takýto námet prostredie ako stvorené. A pritom to nemuselo byť ani brutálne a režisér si vystačil s minimálnym počtom postáv. ()

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Esai Morales svou úlohu psycho-vyšinutého umělce zahrál opravdu velmi přesvědčivě, místy - což je dokonce ještě méně pochopitelné s ním člověk dokonce sympatizoval, ale jinak mě tenhle starý nezávislý VHSkový "rape and revenge" celkově moc nepřesvědčil a spíše jsem se nudil. Pár dobrých scén (provaz, had, závěrečná scéna u vody + krásná Kristina nahá póza), velmi přesvědčivé prostředí (pošt), a slušná hudba. Za to vše 3*. Z filmu ale čišel amatérismus jak poleno.. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

...možno je to únavou z kdejakých polofunkčných filmárskych prehmatov na tému - únos/brieždenie". Tento pokus je pod priemerom , lebo osvieźil scenáristickú šablónú o NIČ. Jedná sa o slnkom vyprahnutú nudu. ODPORÚČAM ()

Reklama

Reklama