Reklama

Reklama

Rodinný život

(festivalový názov)
  • Česko Rodinný život (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Martin súhlasí, že svojmu vzdialenému bratrancovi s rodinou dohliadne počas ich neprítomnosti na dom. Frázu „cíť sa ako doma" zoberie doslovne. Spí v ich posteli, oblieka si ich šaty, presúva ich nábytok. Keď zmizne rodinná mačka Mississippi, začne si vášnivú romancu so slobodnou matkou Pachi. Pozve ju aj so synom bývať do „vlastného" domu, čo sa zmení na ľahkovážne a teatrálne pôžitkárstvo... Čierna komédia ako zábavné zrkadlo sebaanalýzy, ktoré obráti intímne priestory naruby. Odkrýva najsúkromnejšie časti našich životov, ktoré nie sú nijako chránené pred náhlym narušením. (Art Film Fest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

sestrad 

všetky recenzie používateľa

Mně ten film přijde velmi přesný v pojmenování pár současných témat a otázek: dá se takhle bez závazků žít i kolem čtyřicítky? Co se při tom získává a co se přitom ztrácí? Je možné to změnit? ()

horovska 

všetky recenzie používateľa

Příjemný film. Muž, který nemá vlastní život - alespoň nám jej neprozradil - si na tři měsíce "vyzkouší" život někoho jiného. Získá či dosadí si do něj dům, kočku, akademické postavení, skvělou partnerku s dítětem a vlastní dítě. Nic z toho si ale nemůže ponechat a tak mizí bez rozloučení zpět do života, o kterém nic nevíme. Hezká hříčka. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama