Reklama

Reklama

Michael Jackson Talks to... Oprah Live

(relácia)
všetky plagáty
Talk-show
USA, 1993, 90 min

Obsahy(1)

Není toho příliš mnoho, co se ví o soukromí Michaela Jacksona. V tomto rozhovoru nám král popu poodhalí část svého soukromí, dojde i na odpovědi na nejžádanější otázky ohledně jeho barvy kůže či jeho dětství a také zavítáme do jeho zábavního parku Neverland. (Jigsaw88)

Recenzie (2)

Hermanka 

všetky recenzie používateľa

Oprah dostala šanci jak prase, vyzpovídat po dlouhé pauze mistra u něj doma, kdy se nechtěl vykecávat do televize. Mladá Winfrey se nám tak ocitla v ráji moderátorek. Sledovanost ku devadesáti milonům jen v usa, Oprah znal přes noc celý svět. No hezké to bylo. Paní moderátorka ovšem jaksi nechytla šanci za pačesy, a nevymáčkla ze sebe nic převratného. Tolik zajímavých otázek co mohla položit a mistr by je velice rád zodpověděl. Otázkou zůstalo, jestli si je "Oupra" nechala pro sebe, nebo jí jako vždy nenapadly. Kvůli slabému duchu moderátorky strhávám hvězdičku. Na konci show se premiérově vysílal krátký film Give in to me. Pravdou je také to, že po odvysílání se na kratičkou chvíli rehabilitoval Jacksonův mediální obraz. ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Niektoré otázky boli dosť prapodivné, jedna dokonca prekračuje úplne všetky medze, a na ktorú nepochopila narážku o nevhodnosti otázky, ešte že MJ diplomaticky odpovedal na kadejaké hlúposti, ktoré sa ho pýtala. Ako píše Hermanka, mohla sa ho spýtať toľko veľa zaujímavých otázok, bola to stratená príležitosť. Nepriamo jej naznačil, že by bol radšej, keby sa ho pýtali otázky o tom ako pracuje, čo ho inšpiruje, čo aj bolo vidno, že bol omnoho uvoľnenejší, keď sa ho pýtala otázky v takom duchu. Archívne zábery ako tak vynahradili nevhodné, bizarné otázky moderátorky. ()

Reklama

Zaujímavosti (3)

  • Show vysílanou 10. února 1993 sledovalo 90 milionů Američanů. (Roman.Ticka)
  • Padla zde jedna z nejznámějších vět o soukromí Michaela. Na přímou otázku Oprah Michaelovi, zda je ještě panic, jí on s milým úsměvem odpověděl, že je gentleman, který na takové otázky neodpovídá. (Roman.Ticka)
  • Reportáž století probíhala v Neverlandu a Michael poskytl interview v přímém přenosu po desetileté pauze. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama