Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abby (Jennie Garth) a John (Dan Payne) Reynoldsovci sú manželia, ktorí sa do seba zamilovali už na strednej škole - keď John bol futbalový hrdina a Abby snívala o tom, že sa stane spisovateľkou. Teraz sú z nich štyridsiatnici, Abby hodnotí reštaurácie pre miestne noviny a John je futbalový tréner na strednej škole ich syna. Hoci im rovesníci závidia ich zdanlivo dokonalé manželstvo, pravdou je, že z ich vzťahu vyprchala láska a plánujú rodine oznámiť svoj blížiaci sa rozvod. Tento plán im však prekazí ich dcéra Nicole (Chanelle Peloso), ktorá ich prekvapí oznámením, že sa zasnúbila a bude sa vydávať. John a Abby nechcú Nicole pokaziť jej veľký deň, dohodnú sa preto, že jej o svojom rozvode povedia až po svadbe. Pomáhajú jej so svadobnými prípravami a možno aj oni dvaja ešte môžu dostať poslednú šancu znova nájsť svoju lásku... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Marieta18 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný film o manželstve trénera a novinárky, ktoré sa dostáva do krízy po dvadsiatich rokoch. Keď sa rozhodujú oznámiť rozchod svojim dvom deťom, dcéra ich prekvapí svojim zasnúbením. Keďže nechcú pokaziť prípravy na svadbu, odďaľujú svoje rozhodnutie. Zisťujú, že urobili obaja veľa chýb, ale stále milujú jeden druhého. Bola som veľmi milo prekvapená posolstvom tohto filmu, ktorý ukazuje, že je možné riešiť krízu aj iným spôsobom, ako rozvodom, že manželstvo možno zachrániť, keď chcú obaja. V dnešnej dobe, keď svet zaplavuje trend užívania si, využitia toho druhého a žiadnej zodpovednosti, neuveriteľne hodnotné dielo. Dojímavý a krásny príbeh, ktorý sa obišiel bez vyzliekacích scén, kde hlavný predstaviteľ bol atraktívny, ale aj napriek tomu odolal pokušeniu a zostal verný svojej manželke, i keď to najskôr smerovalo k rozvodu...Spoločnosť, ktorá rešpektuje duchovné hodnoty... Najskôr som sa obávala americkej gýčovitosti, ale bolo to všetko s mierou. Celé okolie, príbuzní sa snažili páru napomôcť k nájdeniu spoločnej komunikácie, nie vrhať sa do nových dobrodružstiev . V dnešnej konzumnej dobe veľmi povzbudivé dielo, film s veľkou výpoveďou, založený na mravných hodnotách a preferovaní dobra, vernosti a lásky. Tvorcom patrí veľká poklona. „Chcem s Tebou tancovať do konca svojho života" - tieto slová boli nádherným zavŕšením filmu, ktorý pohladil dušu. ()

raininface 

všetky recenzie používateľa

Já vím, že si o mně budete, holky, myslet, že jsem pěknej hajzl, ale já bych dal přednost Charlene (Abby měla šíleně tlustý nohy). Jinak celkem dobrej doják...jak ze života (americkýho). ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Uplne nenapadny televizny film,ale vazne krasny,manzelstvo na cely zivot je v dnesnej dobe uz len zriedkava zalezitost,no da sa to zvladnut,ak o to bojuju obe strany...:-) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Pokud pátrám v paměti, tak asi můj první slaďouš z Prima Love….prostě na to v sobotu odpoledne někdo přepnul a už jsem to tak nechaly. Asi bych to shrnul následovně: Velká láska, zádrhel, velká láska….a hraje tam Kelly Taylorová. Nevím, kdy budu mít další čest, ale hádám, že na zmiňovaném kanále bude vše na stejnou notu. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrý romantický TV film o snaze zachránit a obnovit lásku po 25letech společného života. Jediným mínusem je to, že je to film určený pro ženy, takže jsem se málem unudil k smrti, ale jinak to bylo velmi až nečekaně dobré...70% (no a Jehnie Garth mi připomněla dětství s Beverly Hills 902 10) ()

Galéria (67)

Reklama

Reklama