Reklama

Reklama

Fauda

(seriál)
všetky plagáty
Trailer
Izrael, (2015–2022), 32 h 52 min (Minutáž: 32–53 min)

Hrajú:

Lior Raz, Tsahi Halevi, Samer Bisharat, Neta Garty, Yaara Benben, Doraid Liddawi, Laëtitia Eïdo, Johnny Arbid, Salim Daw, Tomer Capone, Yaakov Zada Daniel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(48)

Vrchní izraelský agent se vrací z důchodu, aby dopadl palestinského bojovníka, kterého považoval za mrtvého. Uvede tak do pohybu řetězec chaotických událostí. (Netflix)

Recenzie používateľa floppy4 k tomuto seriálu (3)

Fauda (2015) 

Je to v celku chytľavé a dobre sa to pozerá, ale asi len kvôli tomu, že sa to točí priamo v Izraeli, inak dejovo klasická žánrovka. Asi to ani nemalo veľký rozpočet, čo je miestami dosť vidieť, no nepôsobí to lacno. V celku dosť solídne, kto má rád tento žáner tak určite odporúčam. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Možno to malo nejaké technické muchy, ale efekt bol niekoľko krát väčší ako predošlé dve série, šlapalo to každý jeden diel a ja nemám absolútne problém dať 5 hviezdičiek. Skvelá séria, verím, že Fauda bude ešte pokračovať. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Štvrtá sezóna je rovnako tak ako jej protagonisti z komanda po troch skvelých sériach unavená. Prvá polovica už klasický pattern aký sme v tomto seriáli zvyknutí, zvyšok bol už pomerne zbrklý a celé to dosť béčkovatelo. Chápem, že po troch sériach sa to už nemá kam posúvať, no dalo sa to ukončiť aj dôstojnejšie. ()

Reklama

Reklama