Reklama

Reklama

Blood Feast

  • Nemecko Blood Feast - Blutiges Festmahl
Trailer 2

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Walza celkom uznávam, aj keď ani nie preto, že by bol nejaký veľký talent, no na druhej strane takmer všetci nemeckí režiséri koncentrujúci sa na hororový žáner sú ešte stokrát horší, takže ak o Nemcovi poviem, že je priemerný, dá sa to brať ako pochvala. Som rád, že sa opäť vrátil ku gore a vykašľal sa na found footage. Avšak svoje najúspešnejšie kúsky La Petite Mort či Schlaraffenhaus ani zďaleka neprekonal. Tento príbeh o vraždiacom kanibalovi posadnutom egyptskou bohyňou mal síce potenciál, ale napriek koprodukcii (ktorá sľubovala veľa) je to rovnako lacné, ako všetky jeho predchádzajúce filmy. Vlastne len s tým rozdielom, že sa tu hovorí po anglicky, a že sa to snaží aj o nejaký scenár. Čo je vlastne na škodu, pretože Marcelov talent je niekde úplne inde. Ani tá povestná brutalita už nie je až taká výrazná, aby som mohol ísť s hodnotením vyššie. Tentokrát sa žiadna poriadna „Blood Feast“ nekoná. Keď ale beriem do úvahy, že kanibalský žáner je momentálne úplne mimo, som vlastne vďačný aj za to málo. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pôvodnú "Blood Feast" si ešte trochu pamätám, no nijak špeciálne ju neobľubujem a dnes už podľa mňa nestojí za pozornosť ani len z historického hľadiska hororového vývoja :-) K remaku som teda pristupoval neutrálne, ale od režiséra som čakal aspoň priemer, na základe toho, čo som od neho už videl. A to som vlastne aj dostal; pomerne lacný, miestami síce brutálny, ale celkovo uhladenejší a umiernenejší film oproti originálu, ktorý dnes už samozrejme nemá čím šokovať a - s výnimkou krvilačných hororových divákov - ani moc čím zaujať. A pravdupovediac, aj tí krvilační budú potrebovať veľkú dávku trpezlivosti... Slabé 3*, že mám dobrú náladu. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Blood Feast“ stojí na dvou aspektech. Zaprvé na výkonu Roberta Ruslera, který se pro postavu hlavního antagonisty hodil skvěle. Zadruhé na gore, které je zde, na explicitnosti a relativním realismu. Jenže ve chvíli, kdy by mohla kamera zabrat něco skutečně zajímavého, najednou dojde ke střihu. A to je škoda, tenhle film měl být mnohem odvážnější. Rozhodně pro to měl dobré základy. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama