Reklama

Reklama

Príbeh filmu je zasadený do ulíc Clevelandu, kde štvorica mladých tínedžerov kašle na školu a svoju budúcnosť. Jediné, kvôli čomu žijú, je skateboarding a sen jazdiť ako profesionál a byť sponzorovaný. Avšak peniaze, ktoré dajú dohromady, pochádzajú z hazardných krádeží áut, pri ktorých im ide o krk. Jedného dňa prepadnú chlapíka, v ktorého automobile nájdu obrovské množstvo drog. A kedže vidina naplneného sna je zrazu na dosah a sebavedomie hrdinov rastie každým dňom rovnako ako profit z predaja ukoristených drog, ich ostražitosť sa začne pomaličky vytrácať. Problém, ktorý nad nimi visel vo vzduchu ako nenaplnená hrozba, dlho nenechá na seba čakať. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:17

Súvisiace novinky

Kdo se utká s Creedem?

Kdo se utká s Creedem?

16.01.2018

Druhý díl Creeda opravdu bude. Scénář od Chea Hodariho Cokera (Luke Cage) a samotného Stallona natočí Steven Caple Jr., jenž má za sebou drama Sígři, a do hlavní role se samozřejmě vrátí Michael B.… (viac)

Druhý Creed má režiséra

Druhý Creed má režiséra

12.12.2017

Poslední měsíce to vypadalo, že na natáčení Creeda 2 dohlédne přímo Sylvester Stallone. O to překvapivější je tedy oznámení, že od Ryana Cooglera (Black Panther) nepřebírá štafetu samotný Rocky,… (viac)

Reklama

Reklama