Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (viac)
Trailer 2
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrajú:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (93)

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Stejnou službu, jakou klasickým rvačkám prokazuje wrestling, prokazuje OPM klasickým shonen titulům. A ani k wrestlingu to nemá tolik daleko - hrdinové, padouši, persóny, signature moves. Jinak je tu všechno jako všude jinde. Jediná věc, kterou tento seriál tak může nabídnout oproti konkurenci, kromě osobitě nakreslených bojových scén, je poměrně originální nápad, kdy hlavní hrdina ustavičně neřeší zda-li je dostatečně silný vůči protivníkům či zda-li má více trénovat a jak ani se nikdy nedostane do vyložených problémů. I osobností je pro mě Saitama nejsympatičtější, proto kdykoliv nějaký jiný hrdina nebo záporák měl svých 15 minut slávy, trpce jsem vyhlížel, kdy se objeví můj oblíbený plešatý hrdina. ()

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čim to je, ale aj keď tu nie je obsiahnutý žiaden hlboký príbeh, napínavé súboje, nepredvídané zvraty ani všadeprítomná love story, anime dokáže zaujať. Jeho kúzlo pravdepodobne spočíva v jednoduchosti, priam prostoduchosti hlavného hrdinu Saitomu. Zaujímavé, koľko málo stačí k úspechu. Ale aj to je jedna z možností, ako v dnešnej dobe vyniknúť. A hľadiac na hodnotenie seriálu, očividne úspešná. ()

Reklama

TheHofi 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší japonské anime. Tohle má snad vše! Vydařený příběh, hodně akce, skvělý humor a nejlepší opening song co jsem kdy slyšel. Fakt doporučuji všem, co milují super hrdinské filmy, protože tohle je skvělá parodie na ně. První sérii jsem zhlédnul už několikrát a neočekávaně vyčkávám na druhou. Fakt pecka za mě je to 100%. ()

Gunslinger 

všetky recenzie používateľa

Príbeh Saitamu (one punch man) - godlike hrdinu, ktorý akéhokoľvek nepriateľa zloží na jednu ranu a tak celý znudený hľadá vo svete výzvu. A že sa tých záporákov rodí v svete viac ako v power rangers, ale Saitama nieje na nich sám (niežeby v podstate aj niekoho iného potreboval). Vo svete funguje asociácia hrdinov, ktorí su rozdelení podľa heroických výkonov a superschopností do rankov. Od S ranku (najsilnejší super hrdinovia) až po C rank - chyť zlodeja hrdinov, kde je na začiatku aj hlavný hrdina (nakoľko si všetci o ňom myslia, že je podvodník a ešte k tomu aj holohlavý v nudnom kostýme). Rozličnosť hrdinov a záporákov, ktorú môže marvel len závidieť v ktorej si nájdete v každom ranku kopec obľúbencov (dokonca aj niektorí lamáci v C-ranku majú svoje čaro). Animácia neskutočná, hudba parádna a do toho to celé zaváňa paródiou na superhrdinov ako takých. Oficiálne moje najobľúbenejšie anime vôbec..Jediný mínus (a to myslím smrteľne vážne) je len JEDNA séria, kde som vlastne ani nestihol zistiť, čo niektorí z tých zaujímavo vyzerajúcich herov majú za príbeh a superschopnosti.. Príbeh rozohratý na najmenej tri série.. takže.. neserte ma.. chceme ďalšie série ! 100% Mumen rider je uplne super - C rank hrdina s chráničmi a bicyklom, ktorý bez akýchkoľvek schopností všade bicykluje a občas ten svoj bicykel aj na niekoho hodí (väčšinou skončí Mumen rider s výsmechom zmasakrovaný v nemocnici, ale snaha sa cení ) ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Treba pozrieť pred tým, ako si chcete dať nejaký superhrdinský film alebo shounen. Zábavné tak, ako sa dá od paródie očakávať, bohužiaľ nie viac, originality, čo by si zaslúžila najvyššie hodnotenie, je menej. Väčšinou sa totižto opakuje premisa s hlavným hrdninom Saitamom, ktorý tupo civí a všetko ľahkosťou vyrieši, čo síce dokáže zabaviť, ale dá sa toho aj prejesť a aj keď sa dej vyvíja, scény nie sú iné, len variantami tých predošlých. Ostatnými hrdinami sa napriek ich menším schopnostiam, s ktorými nie každého súpera zdolajú, veľmi šetrí. Ale ako nezáväzná zábava to nie je zlé. ()

Galéria (624)

Zaujímavosti (13)

  • Jméno hlavního hrdiny Saitama je stejné jako jméno japonské prefektury Saitama, ze které autor mangy pochází. Autor pochází přímo z hlavního města prefektury, která se jmenuje také Saitama. Když se Saitama dostal na měsíc, byl na Zemi vidět jeden kontitent. Tento kontinent má přesný tvar jako japonská prefektura Saitama. (Harroc)
  • O úvodní píseň „Seijaku no Apostle“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)

Súvisiace novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (viac)

Reklama

Reklama