Reklama

Reklama

Absolutio - Erlösung im Blut

všetky plagáty

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pobožnému, plešatému dementovi otrčí matka kopytá, a tak mu z toho kúsok prepne, začne si o sebe myslieť, že je posol boží a rozhodne sa očistiť svet od hriešnikov. A to pekne brutálne. Takže dôjde k podrezávačkám, skalpovaniu, odstrihávaniu palčekov, odrezávaniu končatín či navíjaniu čriev. Presne, čo som od Nemcov očakával. Nízkorozpočtové, prostoduché gore, v ktorom sa režisér aj napriek finančnej prázdnote predviedol celkom schopne. ()

Dellamorte odpad!

všetky recenzie používateľa

Němci sa túto filmovú únavu snažili podať skoro až enigmatickým ( filmovovo aj hudobne ) spôsom, no ťukli na nesprávny monitor. Philip sa zbavil režisérskeho pudu sebazáchovy a v tomto prípade na seba zbytočne upozornil. Inscenačný nezmysel, ktorý mi pripadal Absolutio trapácky. Netušila som, že v tejto dobe spadne DEgoreFX takto na držku. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem chuť na nějakej gore nářez a proto jsem zabrouzdal do německých vod a vylosoval " Absolutio - Erlösung im Blut ". Výsledek je ale zklamáním. Příběh opomenu ( od toho jsem nic nečekal ), ale amatérský gore efekty už opomenout nemůžu. Kvůli nim jsem vlastně do filmu šel. Gore totiž nedosahuje ani zdaleka takových kvalit na jaký jsem zvyklej třeba od Olaf(a) Ittenbach(a) potažmo od mistra Tima Rose(ho). Teď už vím že Lilienschwarz není rose ani Ittenbach. Snaha se sice cení, ale na víc jak 2 hvězdy tenhle kousek nemá. ()

Reklama

Reklama