Reklama

Reklama

Alone

  • India अलोन
Trailer
India, 2015, 133 min (Alternatívna 115 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kráska Sanjana vede poklidný život se svým manželem Kabirem. Jednoho dne Sanjana obdrží telefonát z rodného města a zjistí, že její matka ochrnula. Když přijede na místo, pociťuje přítomnost své zesnulé sestry Anjany, která byla jejím dvojčetem. Po narození si dvojčata dala slib: "Budeme vždycky spolu - nikdy se nerozdělíme!" Za záhadných okolností došlo ke smrti jedné z nich. Nyní si přízrak mrtvého dvojčete přišel pro svou sestru. Proč byl slib porušen? (LIVINGDEAD)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Začiatok ako má byť na scary movie. Počas búrky, zlomený konár stromu rozbije strechu domčeka v ktorom bola hracia miestnosť pre deti, z rozbitého otvoru následne niečo vyletí . Tento hluk zalarmuje starú pani, ktorá býva v dome hneď vedľa. Zvedavosť jej nedá a aj napriek búrke ako to už v horoch byva sa trepe do toho necasu a búrky , kde hromy a blesky križujú oblohu. Cez okno nazrie do domčeka zrazu započuje hrať nejakú hudbu. Na jej výraze je vidieť , že je s toho trošku mimo , to vsak za ňou už niekto šuchoce , keď sa otočí stihne iba vykriknut . Uvod vcelku zaujímavý a ponúka viacero variant čo môže nasledovať. Samozrejmosťou je to , že niekto sa musí o tej babke dozvedieť po tejto udalosti ju museli hospitalizovať v miestnej nemocnici, tak sa jej nevlastný syn Kabir, ktorý sa vydá na cestu spolu so svojou simpatickou manzelkou Sanjanou, ktorá ani za svet nechcela ísť do toho domu , ale táto situácia zmenila jej nazor. Obaja však vôbec netušia čo ich tam čaká. Sanjana začína blaznit a vidí všade odraz svojej dvojicky Anjany s ktorou bola počas svojho detstva zrastená bokmi. Neskôr vyde na povrch jej potrat , ktorý však pred svojím manželom tajila a bála sa mu to povedať, nakoľko sú nevlastný súrodenci . Gazdiná jej poradí, že ak nechce vidieť duchov tak nech si zoberie nôž do postele a dá si ho pod vankúš , ale ani to nepomáha , stále ju vidí , nanešťastie zoberie nôž a zraní svojho muža počas spánku. Začína celkom šalieť... Všetko to znie v celku fajn až na tie video klipy ako vystrihnuté z YouTube. Ktoré ma totálne vytočili aby uprostred filmu niekto dal romantický indický oblbovak , máte pocit, že pozeráte úplne niečo iné ..no proste čistá katastrofa, po asi 15 minútam začnú krájať tortu a je to tu opäť 5 minút spevu, ach jaj. Pokiaľ by to tam nebolo hodnotenie by bolo vyššie jednoznačne. Ale keď to prehliadnete tak sa jedná o vcelku vydarený kúsok, (aj keď na ten originál Thajský Smrtící spojení , sa nechytá) , ktorý ma dosť lakaciek, za mňa 3/10. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Slabý, nezaujímavý a zbytočný remake kvalitného thajského hororu "Faet". Dá sa na to mrknúť iba kvôli atraktívnej hlavnej hrdinke, ale inak je to nezvládnutá blbosť s megalomansky premrštenou minutážou. ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Pekný horor, spočiatku to nevyzeralo nič moc, ale potom sa to rozbehne až do prekvapujúceho konca. Sexi Bibasha sa tu vybúrila v dvojúlohe sestier Sanjany a Anjany. Karan v úlohe jej manžela tiež mal čo ukázať, to len tak mimo deja :-) Divák si užije desivého a pomstychtivého ducha, veľmi pekné piesne a strašidelnú atmosféru. Nič nové pod slnkom, ale boli okamihy keď som naozaj vydesila :-) ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama