Reklama

Reklama

Visitantes

Trailer

Obsahy(1)

Podaří se Aně (Kate del Castillo) ochránit svou rodinu před zlovolnými silami dříve, než ji entity ze záhrobí doženou k šílenství? (fiLLthe3DD)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

liberita 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo zaujímavejších hororov, ktorý nemá potrebu skĺzať k nechutnostiach a množstvu krvi a naopak viac sa snaží postaviť strach na atmosfére, ktorá dýcha štipkou gotiky. Páčilo sa mi použitie motívu havranov, ktoré pripomína dielo Edgara Alana Poe. Záver mierne prekvapivý, napriek tomu si ale myslím, že príbeh sa dal prepracovať aj hlbšie a mal väčší potenciál. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát len šedý priemer. Rodinka v dome (áno, už zase), prekliaty domček pre bábiky (aj to tu už bolo), temná minulosť plná samovrážd (haha), malý chlapček komunikujúci s duchmi (strašne som sa bál), nejaké potrebné "desivé" zjavenia a boj o prežitie (kde som to len videl). Existujú desiatky duchárskych hororov, ktoré by som mohol nazvať takmer identickými ako bol tento, a boli omnoho lepšie. Napríklad už ani neviem, kde všade som videl scénku, v ktorej hrdinka leží vo vani a niečo na ňu v tej vody vybafne. A duch pobehujúci po strope, hmmmm. Čo už. Nakrútené to bolo v poriadku, ale vzhľad duchov mizerný (vyzerajú len ako rozmazané bledé postavy), ľakačky nefungujú, a ani sa o ne režisér veľmi nepokúša (zľaknúť sa dá vlastne len raz počas celého filmu), scenár klišé a príbeh ma tiež veľmi nechytil. Tretiu hviezdu by som dal za parádny druhý poster, ten bol na tom celom asi najlepší. Na druhej strane mi tie vrany oči nevyklali a určite sa nejedná o nič urážajúce. Akurát v dnešnej dobe by som poprosil trochu viac. ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Nemasná a nedomrlá zápletka, které nepomáhají pokusy o originalitu, ani vykonstruovaný závěr. Nic zásadního se neodehrává a celou dobu jsem měl pocit, že zde chybí jakýkoli zajímavý prvek, který by malinko rozdmýchal konzistentní nudu. Herci se snaží, vypadá to pěkně, ale pár sebevražedných akciček je prostě málo.......5/10 ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Ciudad de México, a to ve čtvrtích Tlalpan a San Rafael. Natáčení probíhalo přibližně sedm týdnů a rozpočet filmu činil 29 milionů mexických pesos. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama