Reklama

Reklama

Leto v Portugalsku

(TV film)
  • Česko Léto v Portugalsku (viac)

Obsahy(1)

Väčšiu časť svojho manželstva strávila Liane (Gesine Cukrowski) doma, starostlivosťou o domácnosť a výchovou detí, kým jej manžel Ben (Bernhard Schir) cestoval po svete a projektoval a staval luxusné hotely. To síce rodine umožnilo viesť mimoriadne komfortný život, ale po citovej stránke sa spočiatku len pomyselná, no neskôr bolestne reálna priepasť medzi manželmi, žiaľ, každým ďalším rokoch viac a viac zväčšovala... Teraz, keď deti opustili rodinné hniezdo, by Liane rada strávila s Benom romantickú dovolenku v Portugalsku, ktorá by bola dôstojnou oslavou dvadsiateho výročia ich svadby a zároveň novej kapitoly v ich životoch. Lenže už na letisku ju čaká prvé obrovské prekvapenie – namiesto Bena, ktorý kvôli nečakaným problémom s novým projektom ostal v Maroku, ju totiž privíta jeho šarmantný priateľ João (Paulo Pires), ktorý nedávno ovdovel. Vďaka nemu, pretože sa z neho vykľuje nielen príjemný spoločník, ale i aj skvelý a príjemný turistický sprievodca, Liane postupne spoznáva netušené krásy jeho rodnej krajiny. Čím viac času spolu strávia, tým očividnejšie je, že sú spriaznenými dušami, a tak asi neprekvapí, že keď Ben konečne dorazí, s budúcnosťou manželstva, ktoré vždy odsúval na druhú koľaj, to veľmi ružovo nevyzerá... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Ydrosten odpad!

všetky recenzie používateľa

Vnímal jsem ten film, tak napůl ucha, ale rovnou říkám, že kdyby se semnou takhle bavila moje žena, tak ji kopnu do prdele během 5 minut. Jen nastíním o co šlo. Manžel přijel za manželkou do hotelu, aby ji udělal radost když měl cestu kolem cestou na nějakou schůzku a ona se s ním bavila způsobem : podvedl jsi mě někdy ? Máš mě rád ? Proč ses za mnou stavil ? Ty už jsi v této restauraci s nějakou ženou byl ? atd. No ty vole ( óóó ... mé hodnocení, změnilo barvu filmu z šedé na černou ) ()

Reklama

jasanka odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to teda byla blbost... Některé podobné filmy jsou alespoň fajn jako kulisa nebo se jim člověk může smát, ale tohle... Kraviny, nelogičnosti, otravné postavy a hlavně jejich rozhovory. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama