Reklama

Reklama

VOD (1)

Byť úspešným lupičom vyžaduje mať pevné nervy. A keď ste k tomu aj učiteľom na strednej, potrebujete pevné nervy a vražednú bezohľadnosť. A presne vďaka tomu pri tabuli uspel bývalý zločinec a samozvaný učiteľ Zeki Müller (Elyas M´Barek) v bláznivej školskej komédii Fakju pán profesor 2. A teraz je Zeki Müller späť. Nemá to však vo svojej pedagogickej kariére jednoduché. Čakajú ho ranné vstávania a pubertálni študenti. Na základe toho mu jeho kariéra učiteľa príde omnoho náročnejšia ako jeho doterajšia kriminálna minulosť. Vďaka kontaktom z minulosti sa dostane k slušnej hromade diamantov, ktoré rafinovane ukryje do plyšového medveďa. Lenže jeho tak trochu strelená kolegyňa Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurt) plyšového medveďa venuje detskej charite v Thajsku. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (423)

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Tímhle by se měl inspirovat každý režisér, který se pouští do pokračování komedie! Přímo vzorový druhý díl a možná právě z toho důvodu jak hodně se snaží distancovat od dílu prvního. Vše tu hraje ve prospěch filmu, který vůbec nepůsobí jako sequel, ale samostatný film. Jak změna prostředí, tak dání prostoru jiným postavám. I když mě to hodně mrzelo u Karoline Herfurth, jenže Jella je taky fajn a myslím, že jenom studenti a učitel byla asi větší sranda, než kdyby to Dagtekin pojal jinak. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Klasická 2. Prostě to není tak dobré, jako 1. Příběh je podobný, akorát že ze Zekiho už je plnohodnotný učitel. Stále ho honí jeho kriminální minulost, což ho zavede až do Thajska spolu s jeho třídou, Hledají totiž ztracené diamanty. Vše se samozřejmě zamotá a celý výlet se dost zvrhne. Nakonec se jim ale podaří vše urovnat. "Dal jsem mu na gumu čili." :D ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Je to síce fajn a znova som sa bavil, ale Fack ju Göhte Vol. 2 je trošku slabší. Bolo to cítiť hlavne v tých vtipnejších pasážiach, ktoré niekedy alebo nie v takej miere ako prvý diel boli viac trápne ako vtipné. Každopádne pán profesor aj zo svojou triedou idiotov je späť a znova sa jedna o celkom fajn srandu. Škoda len, že sexi pani učiteľka nedostala toľko priestoru ako v prvom diely. Za to im posielam do Nemecka jedno Fakju. 75% - 4* ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Úplně srovnatelné s jedničkou. Pořád to má šmrnc a nadhled. Byli jsme na tom v kině jako parta studentů pedagogický fakulty a není lepšího povzbuzení do naší budoucí kariéry. Závěrečný spot, jak je úžasné být učitelem, se podle mě stane jednou kultovním. :-D Škoda několika trapných momentů, ale takové byly i v jedničce. Silné 4 hvězdy!!! ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pokračovania úspešných filmov zväčša už nedosahujú takú kvalitu ako "jednotky" - a to je presne aj tento prípad. Fack Ju "dvojka" nebola síce až tak zlá, ale už to stratilo tú svoju prvotnú atmosféru a napriek tomu, že boli zachované postavy, tak aj so zmyslom pre humor to upadlo - hoci stále sa aj tu našli niektoré dobré scénky, nad ktorými sa dalo pousmiať. Ale oveľa viac ich pôsobilo skôr nátlakovým a trápnym dojmom. Už to jednoducho proste nebolo ono, a nepomohlo tomu ani exotické prostredie Thajska, ktoré so sebou nieslo obrovský potenciál. Žiaľ nevyužitý... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčelo se v Mnichově a Berlíně v Německu, v Bangkoku a dalších  místech v Thajsku. (Cheeker)
  • Po skončení závěrečných titulků je možné sledovat nevydařené scény. (Cheeker)

Reklama

Reklama