Reklama

Reklama

Return of Skeleton Farm's Halloween Horrorshow, The

Horor / Komédia / Hudobný
USA, 2013, 52 min

Recenzie (4)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Druhá část je krvavější a taky výborná, neumím si představit lepší video na pozadí pořádný halloweenský party. Která nás čeká brzo... ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Sice už ne tak nabušená, pořád ale skvělá zábava nejen pro fanoušky halloweenského svátku. Dalších várka obsahuje malinko víc monotónní vaty, ale kde jinde uvidíte kultovního Crypt Keepera coby rapujícího gangsta MC In Da House? ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Halloween si na nás ešte nejaký ten týždeň musí počkať, no táto príprava ťa snáď časovo poposunie. Tekvicový manuál v HardRock (W.A.S.P. etc ) rytme, či už animovaným tancom kostlivcov, gore vyparádenou galérkou, a total(!) uletený raping Creept Keeperom ohodený vymatroškovaný Snoopy song Dha Snap.Celé to zbaliť do komentu nezvládam, no iste halloween cukrovinka s urehotanou tekvicou. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Aj tato časť išla na to z ostra na nič nečakala, ale hneď do toho vletela zo svojou metálovov akceleráciou. Len to už zobrali viac komixovo a to si myslím, že nebol celkom dobrý ťah. Efekty boli veľmi slušné. Tu už tvorcovia chceli troška viac zaujať , ale nevyšlo to. Niektoré scény sa minuli účinku. Lebo častejšie tu bola nuda. Jednotka bola brutálna a dvojka len priemerná. P.S.Žena na tento film povedala, že to je troška strašidelnejší večerníček, musím, ale povedat, že nevidela celý film , ale len pár scén. ()

Reklama

Reklama