Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohto pána ja nikdy neakceptujem, pretože nemá v hlave žiadny mozog. Na úbohé plagiáty odborníkov na zábavu nie som vôbec zvedavý. Ak toto verejnoprávnemu divákovi stačí tak nech to pozerá a dá tomu aj plné nebo hviezdičiek. Ja to určite robiť nebudem.Intelektuálna úroveň moderátora je na úrovni všetkých seriálov čo na slovensku momentálne prebiehajú. Nechápem hostí, že vôbec účinkujú v takomto niečom. Tento program je pre plač, kam až klesla úroveň slovenského diváka ... ()

pekko odpad!

všetky recenzie používateľa

Radi pocuvate sovinistickeho egoistickeho narcisa, ako neuctivo skace svojim hostom do reci, ponizuje zeny, vsetko otaca na svoju "zabavnost" a publikum sa na tom puci? Mate radi vtipy trapne, ze by sa za ne hanbili aj deti na zakladke a moment na smiech musi ohlasit dzingel? Chcete sa dozvediet o projektoch tak zbytocnych, ze si musia robit reklamu v talkshow? Potom viete, co budete v sobotu Neskoro vecer robit. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shledl jsem nejnovejsi lednovy dil v archivu Slovenske televize. Z tri uvodnich vtipu me pobavil "Milacku, nezda se ti, ze jsem v nasem vztahu prilis dominantni?" "Ne vase velicenstvo". Pak uz jen gag o sexu. Je tu urputna krecovita snaha byt vtipny, ale mene je nekdy vice. Z "celebrit" jsem znal jen Ine cafe, jejichz pisnicka byla pekna. Z podobnych talk show v Cechach v Show Jana Krause Kraus sveho hosta tak trochu sikanuje, coz je zabavne, ale host nic zajimaveho nerekne. V Na plovarne Marek Eben hosta povzbuzuje a ten zacne poutave vypravet. Ve Vsechnoparty dela Karel Sip neinformovaneho, cimz se host take rozpovida. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Peter Marcin chcel mať talk-show,ale zabudol na dosť dôležitú a nosnú vec akou je správne moderovať takýto druh zábavy.Budem prísna ked napíšem,že mu to v kresle vodcu neladí tak ako by malo a hostia všetko odmakajú aj za neho.Dobrou správou je všetko ostatné a síce,výber hostí - dávajú si obzvlášť záležať,kulisy sú útulné a ja som spokojná.Už bolo na čase. ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Stále sú tu iba samí herci, speváci, športovci atď. Niekedy by si mohol Marcin pozvať aj niekoho menej známeho. Na druhej strane oceňujem, že sa nejedná len o rozhovory, ale príde aj na nejakú akciu, hry a scénky. Marcin sám o sebe nemá takú zásobu vtipov alebo nevie tak dobre improvizovať ako Kraus, ktorý akčné pasáže vo svojej show nemá (väčšinou), ale svojím humorom to utiahne bez problémov aj bez nich. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama