Reklama

Reklama

Mistři kšeftu

(relácia)
  • Česko Hledači výhodných koupí (viac)
Reality-TV
Kanada, 2014, 25 min

Obsahy(1)

Mistři kšeftu je úsměvný a svižný pořad o nakupování, který doprovází odborníky levných nákupů Jasona Smithe a Bryana Goodmana. Levné nákupy nejsou pro Jasona a Bryana pouhým koníčkem, považují je za novodobou honbu za poklady. I když lze oba hochy považovat za naprosto obyčejné, to, co naleznou, mnohdy hraničí s mimořádností! Vypadají jako držgrešle, avšak jejich šestý smysl v oblasti výhodných koupí a aukcí online jim umožňuje proměnit zboží z druhé ruky v prvotřídní zisk. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

ZÁBER č1: Dvaja obstarožní hnusáci behajú po sekáči. ZÁBER č2: Jeden, až k zblitiu nesympatický hnusák objaví ošúchané a natrhnuté tričko EMINEM so zaschnutou zbierkou ejakulátov 14 ročného haranta len za 2doláre. ZÁBER č3: Hnusák 20cm od kamery vysvetľuje aký našiel luxusný a nedocenený kúsok. ZÁBER č4: Oplácaný 40-ciatnik horko tažko pradýchava erekciu, ktorú si navodil pri zhotovovaní sexi fotiek trička s extra zoomom na spermaškvrny. Inzerát sa vešia na eBay. ZÁBER č5: Upotený zúfalec s permanentným refrešovaním vedie 3minútový monológ o tom, ako na tričku rozprávkovo zbohatne, pretože ľudia na internete vedia z jeho zhotovených obrázkov vycítiť možnosť investície na prilepšenie si dôchodku. Borec s prirasteným prstom na F5-ťke sa už vidí ako mu 20 blonďatých štetiek kosí trávnik pri jeho prímorskej vilke. ZÁBER č6: Po troch príhodoch sa cena trička vyšplhala na pekné 3doláre. Prichádza vysvetlenie, že predchádzajúceho majiteľa najskôr premohla nostalgia a nebál sa vyšróbovať cenu kus vyššie. ZÁBER č7: Dva plešaté vorvane sa s miernym sklamaním poplácavajú po pleciach, ako dobre zarobili. ()

hallelluja 

všetky recenzie používateľa

Dnes už má vlastnú realityšovku fakt každý... Zajtra idem nakupovať do Tesca, oholím nohy a asi aj umyjem hajzel. Spravím krátky 25 minútový záznam. To bude materiál pre Discovery!! Na tri diely... ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama