Reklama

Reklama

Asterix a prekvapenie pre Cézara

  • Česko Asterix a překvapení pro Cézara (viac)
Trailer

Obelix sa zamiloval... Jeho vyvolená však už svojho nápadníka má a aby toho nebolo málo, tak ju unesú Rimania. Asterix s Obelixom ju však idú zachrániť. Dostanú sa až pred samotného Cézara, do Gladiátorskej arény, kde ich čaká napínavý boj. (STV)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (236)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Čo toto hľadá v rebríčku nechápem. Pri "12 úkoloh..." mi to dávalo zmysel, lebo tam bol ten monty pythonovský absurdný humor. Ale tu je mimo tej archaickej animácie samá vata. Zasmial som sa presne dva krát ("Jeho kamenopis je hroznej, nedokážu to přečíst" a "kde jsou tady informace? - nevím, zeptejte se na informacích") Aj na tú krátku stopáž je to žalostne málo. No dobre, aj odhalenie ako Rímske koloseum dnes vyzerá ako vyzerá bolo milé. Díky Obe. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Táto rozprávočka je moje celé detstvo,konkrétne tento jeden diel,tento ,,ma bral" zo všetkých dielov najviac..Musím chváliť,na tú dobu veľmi vydarený animák.Mám taký dojem,že s odstupom času si to budem chcieť pozrieť znova.Navarím kakavko,zakryjem sa dekou,ponorím sa do sentimentálnej melancholickej nálady,ktorá ma prenesie do detských čias :D :D :D ()

Reklama

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

"Co!? No jenom ty dveře rozflákej, dotěro!" ~ Spolu s 12 úkoly neoddiskutovatelná pecka, tady navíc s již zmíněnou skvělou hudbou a poblázněným Obelixem. Idefix měl dostat Oscara (resp. Césara) a stačil by nějaký malý, drobný a roztomilý :) ~ "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to..." ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Klasická Astérixovka a nutno dodať, že jedna z tých najlepších. Astérixovkám dať menej ako 3x* nemôžem, veď som predsa fanúšik (komiksom sa naozaj kreslene filmy nevyrovnajú, ale aj tak si myslím, že sú skvelé). A ako som už spomenul Astérix a prekvapenie pre Cézara je jedna z tých najlepších, takže dávam hviezdičiek štyri. ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Genialní film nabitý skvělým humorem, spoustou nezapomenutelných hlášek (např. debile jeden zelenej), podbarven vynikající hudbou Vladimira Cosmy. A především - opatřen vynikajícím dabingem. Jak českým, tak francouzským. P.S. V životě by mě nenapadlo, že Obelixe tady dabuje Jiří Lábus. Je fakt výborný!  ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama