Reklama

Reklama

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Mr. Pikles je border kolie šestiletého Tommyho Goodmana. Jsou to nejlepší kamarádi a zažívají spolu ty nejběžnější příběhy. Jenže Tommyho čtyřnohý přítel má svou tajemnou identitu. Identitu, která nenávidí a pohrdá vším a všemi. Vraždí, mrzačí a loví nevinné oběti. 
Tento dost nekorektní seriál přináší známá značka kreslených sérií pro dospělé Adult Swim. (geklon)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (29)

Foul Ball (2013) (S01E04) 

Totálny výsmech americkému spôsobu života a najmä baseballu. Perfektná kamera, chlast na štadióne kde sa chlastať nemá a povinné korektné sračky s bielym nacistom, snahou o premenovanie klubu červenokožcov, ktoré sa nakoniec podarilo a tím sa volal po novom hlúpi belosi. Neonacistickej liberálnej fašistickej svini táto epizóda vyšla, aj sozáverečným naháčom na ihrisku. ()

The Cheeseman (2013) (S01E05) 

Tommy sa s rodičmi a psom vyberie stanovať k jazeru...perfektná paródia na Piatok trinásteho a celkovo väčšinu slasherov. ()

Dead Man's Curve (2013) (S01E06) 

Tommy sa prihlási do pretekov detských vozíkov a dedko si zadováži vysávač...tentokrát dostala na frak pomáda a s troškou nadhľadu dal pán nakladačka opäť vydarenú nakladačku... ()

Loose Tooth (2013) (S01E07) 

Tommymu sa kýve mliečny zub a tak mu dedo tvrdí že ak si ho dá pod vankúš dostane zaň od zúbkovej víly peniaze. Do Old Townu dorazila skupina pedofilov a tak majú miestny obyvatelia obavy...tak ďalšia z obľúbených tém súčasnosti, podaná naozaj vtipne. ()

Grandpa's Night Out (2013) (S01E08) 

Nakladačka pripraví dedovi búrlivú noc. Ten zistí že sa oženil. A aby toho nebolo málo v mestečku sa chystá prestížny wrestlingový zápas...tentokrát si to zlízli obhajcovia a amíkmi milovaný wrestling. Najmä reklamné upútavky na obhajcu boli opäť raz vydarené a seriál si prekvapivo udržuje veľmi dobrú úroveň. ()

Coma (2013) (S01E09) 

Pán Goodman má pocit že je toho naňho priveľa a chel by sa stať psom. Potom ako upadne po nehode do kómy sa mu jeho sen splní... ()

Where Is Mr. Pickles? (2013) (S01E10) 

Majiteľ stajní si najmä skupinu nájomných zabijakov aby ho zbavili Nakladačku nakoľko mu chodí do stajní przniť kone...podstatne slabšie ako predchádzajúce epizódy, všetci lovci sú, z liberálno fašistických dôvodov pochopiteľne bielej farby pleti. ()

The Lair (2013) (S01E11) 

Dedo sa pokúsi získať dôkaz o tom čo naozaj pán Nakladačka robí vo svojej búde...uťahovanie si zo satanistických rituálov celkom ušlo. ()

Mental Asylum (2016) (S02E01) 

Mr. Pickles po návšteve s rodinou Goodmanovcov zistí ako veľmi Tommymu chýba dedko a tak musí vymyslieť plán ako ho dostať z psychiatrickej liečebne... ()

Cops and Robbers (2016) (S02E02) 

V Old Towne vyčíňa zlodej nízkeho vzrastu, ktorý je háklivý na označenie trpaslík a ako kamaráta si nájde Tommyho...a rok 2016, korektnosť všade, černoch neprávom obvinený, korektné oslovovanie a pochopiteľne Russká hrozba v podobe Bieleho Rusa... ()

Serial Killers (2016) (S02E03) 

Počas prepravy väzňov dojde k nehode a tak sa v blízkosti Old Townu pohybuje štvorica nebezpečných väzňov z ktorých je jeden kanibal...trošku na škodu je to, že postava kanibala sa mohla o niečo viac podobať Hanibalovi Lectrovi, aj keď náznakov tam bolo pomerne dosť ale mohlo to dopadnúť lepšie. ()

Shövenpucker (2016) (S02E04) 

Tommymu niekto v noci ukradne postroj na nohy a tak sa pokúsi spolu s pánom Nakladačkom zistiť kto je tajomným zlodejom železa v Old Towne...nuž na Slovensku by to bolo jasné hneď kde treba zlodejov kovov hľadať, v seriály je to priemerná paródia na Supermana spojená s Transformermi... ()

Fish? (2016) (S02E05) 

Do Old Townu prichádza cudzinka a zdá sa že jediný kto ju zaujíma je miestny šerif. Pán Bojenkins sa snažá zistiť jej pravé úmysly... ()

A.D.D. (2016) (S02E06) 

Mr. Pickles zistí že obyvatelia Old Townu radšej sledujú seriál o vesmírnom detektívovi - delfínovi... ()

My Dear Boy (2016) (S02E07) 

Tommy chce od svojho otca vzduchovku, ten však váha lebo vie že na používanie zbrane je potrebná veľká zodpovednosť...síce taká liberálna klasika, držitelia zbraní sú tupci a pochopiteľne belosi, pokračuje zosmiešňovanie starých ľudí, konkrétne deda Goodmana, vydarený je však monológ malého Kentaura, presne takto skončí liberálna mládež. Plus ako bonus mexický imigranti, ktorí sú vlastne úplne rovnaký ako Tommy a jeho kamaráti... ()

Vegans (2016) (S02E08) 

Okolo domu Goodmanovcov prechádza vegánka, ktorá pozve domácu pani na stretnutie vegánov...toto vyšlo, tentokrát nekorektné pre druhú stranu, uťahuje si z vegánov v štýle Eyes Wide Shut a Mr. Pickles v ženských šatách to celé zabil úplne... ()

Talent Show (2016) (S02E09) 

V Old Towne sa chystá súťaž talentov na ktorú sa chce Tommy prihlásiť s tým, že bude rozprávať vtipy...liberálna klasika, malý chlapci ktorý imitujú súlož (liberáli majú radi keď to robia naozaj a podarí sa im to objaviť na webe), okultizmus ktorý je tiež medzi liberálnymi pedofilmi v móde, na druhej strane je milé to nadhodenie že ľudia odsudzujú druhých na základe výzoru. A záverečný vtip pridal jednu hviezdičku. ()

Finale (2016) (S02E10) 

Pani Goodmanová robí poriadok v podkroví čo v nej vyvolá spomienky na staré časy...aj keď teda uťahovanie zo starších ľudí príliš nemusím, táto epizóda bola opäť pomerne vydarená. ()

Brain Download (2018) (S03E01) 

Mama pani Goodmanovej sa objaví v ich dome a doktor zistí že trpí amnéziou. Stratu pamäte však možno "vyliečiť" v obchode so spomienkami v Old Towne... ()

Momma's Boy (2018) (S03E02) 

PánBojenkins sa rozhodne presvedčiť šerifa že už nesmie byť mamičkin maznáčik... epizóda ktorá bola predzvesťou konca Nakladačku a počiatku Šerifa mamánka. ()

Reklama

Reklama