Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nicholsona vcelku rešpektujem aspoň vďaka jeho práci s gore, ktoré vyhľadávam, ale aj tie masakríky je nutné natočiť aspoň tak, aby to bolo sledovateľné. Neraz to už dokázal, ale v tomto prípade urobil krok späť. Rovnaká blbosť ako povedzme jeho obľúbený a uznávaný megahit "Hanger" - nakrútené v podobnom zmätenom duchu, s podobným dejom, ktorý vlastne chýbal. Tentokrát dám aspoň bodík, lebo... neviem, lebo stále lepšie, ako poloamatérska handycam found footage nočná zelenkavá (blbý argument, ale fakt je už tých novodobých hitov-shitov priveľa). ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Ryan je mimoň, čo už nejednou filmársky předvedl. Táto vyŠLAPKAná recese nevytŕča z rady. Jeho ponětí zrodu zla formou znásilnenia ponúka pripomienku na nie 1 dávny snímok. V tomto prípade bol myslím kôli distribúcii bohužel na řetězech. Jeho nekonvenčnosť mám proste rada a očakávam jeho ďalšie "výpadky" . ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No na pomery Ryana Nicholsona bol tento film o nieco lepsi,aj ked stale to spada do kategorie podpriemernych zalezitosti,ale dalo sa na to pozerat,aj ked je to kravina...:-) ()

Reklama

Reklama