Reklama

Reklama

Leigh (Catalina Sandino Moreno) pracuje ako realitná maklérka. Jedného dňa narazí na klientov, ktorí sa snažia predať svoj dom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa v stavbe za niekoľko posledných mesiacov neodohralo množstvo podivných udalostí. Kto alebo čo stojí za prekliatím rodinného sídla? (*CARNIFEX*)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (72)

juta 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra, herci, práce s kamerou - to bylo přesně podle mé noty. I lekaček tu bylo pár. Příběh byl taky velmi solidní, až teda na konec, který to totálně zazdil. Nikdo nemá rád takové konce a ani já nejsem vyjímkou. To prostě zkazilo celý dojem z filmu. Možná by to bylo i za plný počet, nebýt konce. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Po průměrném Pactu se Nicholas McCarthy vycajchnoval nejlepším satanášským hororem od Drag Me to Hell. Atmosféru filmu dodává parádní skálopevná a pomalá kamera, záležet si tvůrci dali i na hutné hudbě, takže máme na světě další kousek, který dovede i vyděsit. Jednoznačně doporučuju si film pustit v noci, tady se to vyplatí. Update: Pustil jsem si znovu DMtH a s tím se to opravdu srovnat nedá, takže upravuju na 70%. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Pomaličky sa odvíjajúci no našťastie nie nudný, komorný satanistický horor (to je niečo pre mňa) s technicky vyspelejšou réžiou ako predchádzajúci režisérov film (ktorý sa mi však viac páčil), má zo začiatku trošku nejasný dej, no postupne to do seba zapadne. Film som v kľude dopozeral bez toho, že by ma tam niečo nasralo (čo sa už dávno pri horore nestalo), takže je to veľmi slušne netočená a zahraná záležitosť, ktorá síce ničím neprekvapí a tak v rámci nevyužitého voľného času sa nedá inak ako fanúšikom satanistických filmov doporučiť. Určite to nebude premrhaný čas. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama