Reklama

Reklama

Recenzie (8)

mikessc 

všetky recenzie používateľa

Mohlo to byt aj lepsie ,alebo aspoň viac bitiek tam mohlo byt a v lepsom prevedeni. Možno by som dal aj vyssie hodnotenie v ramci toho ,ze to mohlo byt vtipne ale na tento film nie su titulky vobec nikde na stiahnutie tak som nic nerozumel. Na film som sa nechal nalakat komentarmi ze tu lietaju vo vzduchu co je somarina sem tam niekto odleti z kopacky. Ale dievcata dost pekne :-D ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Alebo Charlieho hongkongski anjeli. Plagat naznacuje akcnu sexi komediu, a je to presne tak. Dlhsie to vyzera ze vsetko co film ponukne bude nahluply infantilny humor, tri slecny medzi sebou rozoberaju nie prilis zaujimave temy, hadaju sa a pripominaju si minulost, otvoria si vystrihy, zazartuju si na svoj ucet, ale co je najhlavnejsie, da sa na nich pozerat. Neskor nastane jeden mensi dejovy zvrat a dievcata zacnu bojovat o hole zadky. Bojova choreografia slusna, zaroven vtipna, ale je vidiet na pohyboch aki amateri to su. ()

Reklama

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Táto akčná "komédia" bola fakt na smiech, ale jedine to aké to bolo neuveriteľne trápne. Pozerať sa vyše hodiny a pol na tri poskakujúce Aziatky, ktoré všetkých protivníkov pohádžu aspoň 3 metre do výšky a diaľky. Nechápem ako niekto môže niečo takéto seriózne žrať. No dobre, tie Aziatky neboli vôbec na zahodenie, ale to bolo asi fakt jediné pozitívum tohto filmu. Inak sa tie scény medzi sebou skôr pretekajú, ktorá bude viac prehnaná a trápnejšia. Ale úlohu "komédie" to splnilo, rozosmialo ma to... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ptákovina tohle je, o tom žádná, ale stejně je to akční film, který mě bavil. Je to minimalistické a odehrává se to na celkem malém prostoru, ale i tak je to snímek, který je místy docela cool, má docela dobré, ujeté nápady, no a ty ženštiny, které se zde objevují... moc hezky se na ně kouká. A co si budeme povídat, o moc větší ambice snímek neměl. ()

Vykuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Flašku vína k tomu.. ne raději dvě a až se budete smát i poblikávající žárovce v lustru, budete ve správném stavu, pustit si tento "nářez". Jo holky pěkné, ale to si raději pustím péčko a že tam i ten příběh bude lepší:)) O nějaké choreografii soubojů se tu raději ani nevyjadřuju, trapnost střídá trapnost, zas trochu ztraceného času.. ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama